Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Onlar göz açtırmıyor, yetkililer uyuyor

Onlar göz açtırmıyor, yetkililer uyuyor

Bu gün birazcık farklı bir konuya yönelim dedim. Bir kaç günden bu yana yazdıklarımızı bazıları anlayamamış. Ama anlayan, mesajları alması gerekenlerin çok iyi aldığının farkındayız. O yazıların konusu malum.

Kendisini DEVLETTEN BÜYÜK ya da her şeyi yapıp sonra sıkıştıkları noktada DEVLETİ ALİYENİN MENFAATİNİ DÜŞÜNÜYORUZ muhabbeti yapanlara idi. Biz Milletçe hep sıkışmak zorunda mı kalmalıyız ki bir olayla, dertle bir araya gelelim, bazı şeyleri güç ve el birliği ile çözelim. Sıkışmadıkça ŞAHSI MENFAATİ ALİYYE diyenler sıkıştıklarında DEVLETİ ALİYYE demesine o kadar içerliyorum ki.

Sormayın gitsin.

Her neyse bu gün son bir kaç aydır Samsun ve hatta Ülke gündemine düşen bonzai yani yeni sentetik uyuşturucu muhabbetine yöneldi. Gün geçmedi ki bonzai denen illetten bir genç gitmedin. Türkiye ayağa kalktı.

Biz dedik ki bu meretin REKLAMI mı yapılıyor? HİNTKENEVİRİ denen ESRAR, EROİN illetleri olan uyuşturucular unutturulmak mı isteniyor?

İlk yıllarda gün geçmesin ki binlerce kök ele geçirilirken yoğunlaşan operasyonlar uyuşturucu  ekimi yapanların korkulu rüyası olmuştu. Sonra bakıldı ki anlaşılan Jandarma ve polis göz açtırmıyor.   Sentetik uyuşturucuya yönlendirildiler lakin içen gençler patır patır dökülmeye başlanınca hükümet önlemini aldı. Nasıl bir önlem alındı orasını geçelim ama sonuçta bonzai adı duyulmaz oldu ama bitti sanmayın. Ölümlerin durduğunu hiç düşünmeyin. O korkulu rüya sürüyor.

Çarşamba Emniyet ve özellikle Jandarma ekipleri ise harıl harıl bu konuda çalışıyor. Boş durmuyorlar. Bazı kesimler neden küçük meblağlarda kenevir, esrar ve eroinler yakalanıyor dese de Jandarma özellikle göz açtırmıyor. Nerede ise ellerinden gelse Karada olduğu gibi denizde dahi göz açtırmıyorlar. Küçükte olsa hintkeneviri operasyonlarını hassas şekilde sürdürüyorlar. Tüm bu mücadelelerde Jandarma Komutanlığı ve Polislerimize teşekkür etmek gerekir.

En azından Milli Eğitimimiz yerlerde sürünürken, geleceğimizin teminatı öğrencilerimize Milli Eğitim Layığı İle Eğitim Veremezken En Azından Olsun Bu Batağa Bilgisizlikten Düşen Gençlerimizin Kurtulması için mücadele veren Jandarma ve Polisimizi kutlarım.

Bir öneri de benden...

Bozaiyi yakalatana, ihbar edene verilen ödülün üçte birisini olsun Jandarma ve Polisimiz den bu işleri titizlikle yaparak gelecek nesilleri kurtaran bu personellere verilse, tekdir edilse ve ayın görevlileri seçilerek herkese ilan edilerek bu personeller onore edilse olmaz mı?

Artık Jandarma ve dolayısı ile TSK ve Emniyet bazı katı kurallarını bırakmalı halkın içine girerek yanlışı ve güzellikleri duyurmalıdır. Biz yıllardır bunu düşünüyor ve söylüyoruz. İnşallah kısa sürede bunlarda olacaktır. On nedenle görevleri de olsa Jandarma ve Polis uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor ancak yetkililer bu mücadele eden personelleri her nedense bir türlü görmüyor...

Ben bu operasyonları yapan personelleri ve başlarında ki rütbelisinden alın en altta ki erine, polisine kadar hepsine Allah yar ve yardımcınız olsun dileklerimi bir kere daha iletiyorum.

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi