‘Önceliğimiz tarım, eğitim ve sağlık’

‘Önceliğimiz tarım, eğitim ve sağlık’
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse 2012 yılı içerisinde Çarşamba’da yapılan yatırımları ve 2013 yılında yapılacak olan çalışmaları gazetemize değerlendirdi

 

HABER-FOTO:SERKAN KARAHAN

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse 2012 yılı içerisinde Çarşamba’da yapılan yatırımları gazetemize değerlendirirken, 2013 yılı içinde yapılacaklar hakkında da ipucu verdi. Köse, Çarşamba’da yaptıkları yaptırımlar konusunda önceliğin tarım,eğitim ve sağlık olduğunu dile getirdi.

2012 yılı içerisinde Çarşamba’da birçok yatırıma ön ayak olduklarını dile getiren Mehmet Köse, bunların başında ise tarım, eğitim ve sağlık alanlarının başta geldiğini dile getirirken, “bildiğiniz gibi Çarşamba tarım bölgesi. Bundan kaynaklı da  Çarşamba’da yatırımlarımızı tarım alanında yoğunlaştırdık. AK Parti olarak bu süreçte Çarşamba Tarım ve İlçe Müdürlüğü ile hazırladığımız birçok projeyi hayata geçirdik. Ayrıca, 2013 yılı yatırım programı içerisinde Çarşamba Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü için yeni bir hizmet binasının yapımını koyarak Çarşamba’da tarımsal faaliyetlerin daha hızlı ve düzenli yapılabilmesi için de adım atmış olduk” dedi.

Başkan Mehmet Köse, açıklamalarının devamında Çarşamba’da bulunan 900 km yol için 2012 yılı içerisinde yeni bir asfaltlama çalışması yapamadıklarını fakat yaklaşık 600 kmlik daha öncesinde asfaltlanmış yollarda tamir çalışması yaptıklarını, 2013 yılı için ise bu yollara yeni yollar katacaklarını dile getirdi.

2012 yılı içerisinde Çarşamba Devlet Hastanesi’nin de yapımına devam edildiğini dile getiren Köse bu konuda, “Çarşamba Devlet Hastanesi’nin yapımını 2012 yılı içerisinde küçük aksaklıklarla da olsa devam etti. Hastanemizin ihalede belirtilen tarihte yapımının tamamlanacağını düşünüyoruz” dedi.

2012 yılı için eğitim alanında da Çarşamba’da yeni okullar kazandırdıklarını dile getiren Mehmet Köse, eğitim alanındaki yatırımlarının 2013 yılında da hız kesmeden devam edeceğini, bu konuda ilk olarak yeni yapılacak olan 24 derslikli Anadolu Lisesi için çalışma başladığını ve yerinin tespit edilip ihalesinin yapıldığını dile getirirken, bir diğer çalışmanın da şu an Değirmen Başı Ortaokulu’nda hizmet veren İmam Hatip Ortaokulu için yeni bir hizmet binasının yapılacağını dile getirdi.

 Köse, açıklamalarında Sosyal Güvenlik Kurumu Binası’ndan yeni stadyuma kadar birçok alanda Çarşamba içerisinde adımlar attıklarını bunların 2013 yılı içerisinde devam edeceğini dile getirdi. 2013 yılı için adaparkta yapımına başlanan başta gençlik merkezi olmak üzere, yeni projeleri de Çarşambalılarla buluşturacaklarını dile getiren Köse, “AK Parti İktidarı Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Çarşamba’da da hizmetlerine devam ediyor. Türkiye’nin her yerinde iktidarımızın attığı adımların bir uzantısını görmek mümkün. İktidarımız Türkiye’nin gelişiminin öncü partisi konumunda olmaya devam ediyor. Bu 2013 yılı içinde de böyle olacak” diyerek açıklamalarına son verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber