Önce yüz nakli oldu sonra nişanlandı

Önce yüz nakli oldu sonra nişanlandı
Türkiye’nin 5'inci, Akdeniz Üniversitesi’nin 3’üncü yüz nakli yapılan ismi 28 yaşındaki Recep Sert, daha önce Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde çalışan Esma Yıldız'la nişanlandı.

Recep Sert, Esma ile 19 Nisan’da Bursa’da nişanlandıklarını belirterek, nikah şahitlerinin yüz nakli ameliyatını gerçekleştiren Doç.Dr.Özlenen ve Prof.Dr.Ömer Özkan'ın olmasını istediğini söyledi. Hastaneden taburcu olduktan sonra memleketi Bursa'ya yerleşen Recep Sert, daha önce Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Esma Yıldız ile 19 Nisan günü İnegöl'de sadece Recep Sert’in ailesinin katıldığı törende nişanlandı. Esma Yıldız ile Recep Sert’in nişanına Yıldız'ın ailesinin katılmamasının nedeninin yolun uzun olmasından kaynaklandığı öğrenildi.

"PLANLARIM ARASINDA MUTLU BİR YUVA KURMAK VAR"

Düğün tarihini kesinleştirmediklerini söyleyen Recep Sert, mutlu bir yuva kurmak istediğini söyledi. Nişanlısının hastanede çalıştığını anlatan Recep Sert, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hastanede tanıştım kendisiyle. Beraber vakit geçirdik. Birbirimizi iyice tanıdıktan sonra nişanlanmaya karar verdik. Kısa zamanda düğünümüz olacak inşallah. Aileler arasında nişan yaptık. Nişanlımın ailesinden kimse yoktu. Sadece benim yakınlarım vardı. Bundan sonraki planlarım arasında mutlu bir yuva kurmak var. Önce sağlık tabi ki. Uzun süredir tanışıyorduk. Ben 9 aydır buradayım. Son 2-3 aydır tanışmamız ciddiye bindi ve nişanlandık. Nişanlımla Antalya içinde sık olmasa da görüşüyorduk. Nişanlım şu an bir huzurevinde hasta bakıcı olarak çalışıyor."

Memleketine dönmeyi düşünmediğini ifade eden Recep Sert, düğünlerinde nikah şahitlerinin Özlenen Özkan ve Ömer Özkan'ın olmasını istediğini belirterek şöyle konuştu:

"Bursa’ya dönmeyi düşünmüyorum. Antalya’da yaşamaya karar verdim. Bana yardımcı olunursa burada ev tutup yaşamak istiyorum. Nişanlım kendi evinde kalıyor. Nişanlıma daha evlenme teklifi etmedim. Nişanlıma ben açıldım. 19 Nisan'da ilk adımı atarak nişanlandık. Evlenmem tedavimin hızına bağlı. Tedavim ne kadar hızlı olursa evliliğim de o kadar erken olur. Evlilik kararımızı Ömer Özkan hocamıza da söyledim. O da bana mutluluklar diledi. Kendisine de çok teşekkür ediyorum. Bana yeni bir hayat sundu. Evliliğim olursa ve kendileri kabul ederse nikah şahitlerimizin Özlenen Özkan ve Ömer Özkan hocaların olmasını istiyorum."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir