Önce can aldı sonra yıktılar

Önce can aldı sonra yıktılar
Yaklaşık 1 ay önce meydana gelen kazada bir kişinin hayatını kaybetmesine neden olan kulübe Çarşamba belediyesine bağlı iş makinaları tarafından yıkıldı

Çarşamba, Ayvacık yolunun Ağcagüney sapağında, daha önce bir çakıl ocağına ait olan bekçi kulübesi Çarşamba belediyesi başlı iş makinaları ile yıkıldı. Yolun hemen yan tarafında bulunan kulübe büyük bir tehlike oluşturuyordu.

Geçtiğimiz ay meydana gelen son Trafik kazasında bir aracın kulubeye çarpması sonucu temelinden oynayan kulübe Çarşamba Belediyesi’ne bağlı iş Makinaları tarafından yıkıldı. Meydana gelen kazada bir kişi hayatı kaybetmiş 3 kişide yaralanmıştı. Meydana gelen trafik kazasının ardından büyük tepki toplayan kulübeye karşı vatandaşlar isyan etmişti.

Mevcut olan çakıl kulübesinin alanı terk edişinin ardından çakıl ocağı için yapılan bekçi kulübesi yıkılmamış orada bırakılmıştı. Hiçbir işlevi kalmayan kulübe yaklaşık 2 yıl orada kaldıktan sonra

meydana gelen trafik kazasının ardından oluşan tepkilerden kaynaklı Çarşamba Belediyesine bağlı iş makinaları ile yıkıldı.

Vatandaşlar geçte olsa belediye ekipleri tarafından kulübenin yıkılmasına teşekkür ederken, “önce can aldı sonra yıktılar” diyerek tepkilerini dile getirdiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber