OMÜ’NÜN EN KÜÇÜK MEZUNLARI

OMÜ’NÜN EN KÜÇÜK MEZUNLARI
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Gündüz Bakımevi ve Ana Sınıfı’nın 2105-2016 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Gösterisi ve Mezuniyet Töreni renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oldu

Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki Yıl Sonu Gösterisi ve Mezuniyet Töreni’nde minik öğrencilerin heyecanına; başta ebeveynleri olmak üzere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sevilhan Mennan ve Prof. Dr. Ferşat Kolbakır, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Güngör Kural, Bakımevi - Anaokulu ekibi ve çalışanları, üniversite personeli ile misafirler de ortak oldu. Programda 2015 -2016 eğitim-öğretim yılı itibariyle 9 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.
Saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Gündüz Bakımevi ve Anasınıfı Müdürü Nazlı Gül “Bizler heyecanla başladığımız 2015 -2016 eğitim-öğretim döneminde öğrencilerimizin; sorumluluk alabilen, düşüncelerini özgürce ifade edebilen, herkesle iletişim kurabilen, öz güven sahibi bireyler olarak yetiştirilmelerini hedefledik. Bunu da nispeten başardığımızı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.
Müdür Nazlı Gül, üniversitenin 41. yılında, 2015-2016 eğitim-öğretim dönemini 41 öğrenciyle tamamladıklarını vurgulayarak bu süreçte yardım ve desteklerini esirgemeyen rektörlük yönetimi ve daire başkanlıkları ile her türlü sıkıntıyı göğüsleyen ekip arkadaşları ve kendilerini yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkürlerini sundu.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevilhan Mennan ise 41. yılda ilk mezuniyet töreninin anaokuluna nasip olduğunu belirterek “Sizler kadar çok mutluyum ve çok heyecanlıyım. Anaokulu benim de üyesi olmaktan onur duyduğum bir ekip. Bununla beraber hepimizin üst kimliği olan anne-babalıktan dolayı ve çocuklarımız nedeniyle en hassas birimimiz. Anaokulumuzun nasıl bir ilerleme, gelişme ve uyum yakaladığına bizzat şahit oldum. Bizleri mutlu eden çocuklarımızın orada rahat ettiklerini, öğretmen ve arkadaşlarıyla huzur ve uyum içinde bir şeyler öğrendiklerini görüyor olmaktır. Anaokulumuz, içtenliklerine samimiyet getirdiğim bir ekip oldu, hepsinin ellerine sağlık. Buradaki çocuklarımız aynı zamanda bizim de çocuklarımız, hepsinin alnından öpüyorum. Anne baba olarak inşallah üniversite mezuniyetlerinde de sağlıkla, huzurla hep beraber olursunuz” şeklinde konuştu.
Programda; minik öğrenciler renkli ve güzel kıyafetleriyle sergiledikleri oyun ve gösterilerde velilerinin ve izleyenlerin büyük beğenisini kazanırken performanslarıyla da göz doldurdular. Arılar, Civcivler ve Yunuslar Sınıfı öğrencilerinin hazırlamış oldukları gösterilerin izleyenlerden yoğun alkış aldığı programda velilerin hem mutlu oldukları hem de duygulandıkları gözlendi.
Birbirinden güzel Türkçe ve İngilizce şarkılar ile dans gösterileri vasıtasıyla heyecan ve sevinçlerini doruğa çıkartan anaokulu öğrencileri sportif gösterileriyle de ilkokula hazır olduklarını gösterdiler.
Tören sonunda mezuniyet belgelerini Rektör Yardımcıları Sevilhan Mennan ve Ferşat Kolbakır’dan alan küçük mezunlar hep beraber keplerini havaya fırlatarak anne-babaları ve izleyenlerin takdirini kazandı.1111111.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber