OMÜ’LÜ GENÇLERİN 2016 HAZIRLIĞI

OMÜ’LÜ GENÇLERİN 2016 HAZIRLIĞI
Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde(OMÜ) öğrenciler tarafından 2010 yılında kurulan OMÜ Gençlik Kulübü, faaliyetlerini büyüyerek sürdürüyor.

Kısa sürede bini aşkın öğrencinin üye olduğu ve gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle dikkat çeken OMÜ Gençlik Kulübü, 2016 yılı faaliyet programlarını değerlendirdiği bir toplantı gerçekleştirdi.

OMÜ Gençlik Kulübü Başkanı Ertan Atasayar, 5 yıllık süreçte başarılı çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydederek, “Kulübümüz bünyesinde üç farklı medya ödül töreni, 4 farklı gençlik, kültür ve sanat festivali gerçekleştirdik. Programlarımız kapsamında üniversitemizde 150’ye yakın sanatçıyı ağırladık. Türkiye genelinden 451 öğrenci kulübü arasında ikincilik kazandık. Aynı şekilde OMÜ’deki en aktif öğrenci kulübü haline geldik” dedi.

OMÜ Gençlik Kulübü faaliyetlerinin 2016 yılında daha hızlı şekilde gerçekleştirilmesi için ciddi bir hazırlık içerisinde olduklarını ifade eden Atasayar, “Söyleşiler, konserler, öğrenci buluşmaları başta olmak üzere birçok etkinliğe imza atacağız. 2016 yılı bizim için etkin bir yıl olacak. 12 kişilik yönetim kurulumuzla kapsamlı bir çalışma programı ve hazırlık süreci geçiriyoruz. Binden fazla üyemiz var. Aramıza katılmak isteyen yeni öğrenci arkadaşlarımıza da kapımız açık. Türkiye’nin en etkin öğrenci kulüplerinden birisinde yer almak isteyenleri bekliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Eğitim