OMÜ’den Yurt Dışı ve Yurt İçinde Tanıtım

OMÜ’den Yurt Dışı ve Yurt İçinde Tanıtım
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) yurt dışında ve yurt içinde tanıtımlarına devam ediyor

OMÜ, Kosova’da düzenlenen “Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı”na katıldı. OMÜ Priştine Sirius Oteli’nde ve Prizren Şadırvan Meydanı’nda farklı tarihlerde yapılan Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı’na iştirak etti. Tanıtımlarda Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ni Uluslararası İlişkiler Birimi’nden Uzman Emine Bol Yazıcı ve Öğr. Gör. İsmail Hodziç temsil etti.

Farklı ülkelerden 16 üniversitenin yer aldığı fuarda lisans eğitimi düşünen öğrencilere yükseklisans, doktora programları ve OMÜ-Yükseköğretim Sınavı (OMÜ-YÖS) hakkında bilgi verilerek yeni öğrenci kayıtları alındı.

Tanıtımlara; Kosova Kamu Bakanı Mahir Yağcılar, Meclis Başkan Yrd. Enis Kervan, Milletvekilleri Fikrim Damka ve Müferra Şinik, Yunus Emre Enstitüsü yetkilileri ve Türkiye Mezunlar Derneği (TÜMED) Başkanı Cengiz Çesko ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi temsilcileri, Türkiye Cumhuriyeti Priştine Büyükelçisi Songül Ozan’ın düzenlediği protokol yemeğine de katıldılar.

 

OMÜ MERSİN YÜKSEKÖĞRETİM TANITIM FUARI’NA KATILDI

Ondokuz Mayıs Üniversitesi bu yıl 12.'si düzenlenen, “Mersin Yükseköğretim Tanıtım Günleri”ne de katıldı. Türkiye'nin özel ve devlet birçok üniversitesi ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) eğitim veren özel üniversitelerinin katıldığı “Mersin Yüksek Öğretim Tanıtım Günleri” Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı. Fuara katılan Ondokuz Mayıs Üniversitesi, geçen yıllarda olduğu gibi, bu yıl da öğrencilerin ilgi odağı oldu. Öğrenciler OMÜ’nün tanıtım standında ulaşım, barınma ve bölümler gibi çok çeşitli konularda bilgi aldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Karadeniz