OMÜ’den ücretsiz yüzme kursu

OMÜ’den ücretsiz yüzme kursu
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Genel Sekreterliği tarafından başarılı öğrencilerine ücretsiz yüzme kursu verilmesi için bir proje hazırlandı

Projeye göre; Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencilerinden eğitim-öğretim gördükleri bölüm/programda 2016-2017 güz döneminde ilk 3’e giren başarılı öğrencilere ücretiz yüzme kursu düzenlenerek yüzme sporunu öğrenmeleri hedefleniyor.

OMÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Menderes Kabadayı, “Projenin amaçları arasında; sporun kitlelere yayılması, başarılı öğrencileri ödüllendirmek, diğer öğrenci gruplarını başarıya özendirmek, üniversitenin başarı ortalamasının artmasını sağlamak, öğrencileri spora özendirerek boş zamanlarda kötü alışkanlık kazanmalarının önüne geçmek, öğrencilerin sosyalleşmesine katkıda bulunmak, öğrencilerin yeni beceriler kazanmasını sağlamak, öğrencilere spor alışkanlığı kazandırarak çağın hastalığı olan obeziteye yakalanmalarının önüne geçmek ve üniversitemiz yüzme takımına sporcu yetiştirerek, Ondokuz Mayıs Üniversitesinin yarışmalarda başarılı olması için çalışmalar yapmak bulunuyor" dedi.

Yüzme kursuna 2016-2017 güz döneminde öğrenim gördükleri bölüm veya programda ilk 3’e girenler başvurabilecek. Başvurular, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Fakülte/Yüksekokullara yapılabilecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Eğitim