OMÜ’den MAKEDONYA VİZYON ÜNİVERSİTESİ İLE İŞBİRLİĞİ

OMÜ’den MAKEDONYA VİZYON ÜNİVERSİTESİ İLE İŞBİRLİĞİ
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), Makedonya Gostivar'da Makedonyalı Türkler tarafından kurulan ve Balkanlarda Türkçe öğretim yapan tek üniversite olan Uluslararası Vizyon Üniversitesi ile işbirliği ve Mevlana protokolleri imzaladı

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan ve beraberindeki heyet Makedonya-Gostivar Uluslararası VİZYON Üniversitesi’ni ziyaret etti. Makedonya’nın Gostivar şehrinde Makedonyalı Türkler tarafından kurulan ve Balkanlarda Türkçe öğretim yapan tek üniversite olan Uluslararası Vizyon Üniversitesi ile akademik işbirliği protokolü imzalandı. Akademik işbirliği protokolü ve Mevlana Değişim Programını, Ondokuz Mayıs Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan ve Uluslararası Vizyon Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Fadıl Hoca imzaladı.

İşbirliği anlaşmasıyla ilgili konuşan Prof. Dr. Hüseyin Akan “Akademisyen ve öğrenci değişimleri yanında, ortak çalışma ve toplantılar yapmayı amaçlıyoruz. Ayrıca, bu genç üniversitemizin ihtiyacı olan öğretim elemanlarının yetişmesine de lisansüstü programlarımızla destek olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Eğitim