OMÜ'de taşeronların sınav heyecanı

OMÜ'de taşeronların sınav heyecanı
Gergin girdiler ama yüzleri gülerek çıktılar

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) çalışan alt işveren (taşeron) işçilerin kadroya geçiş sınavı, üniversite genelinde tüm kolaylıkların sağlanmasıyla hiçbir sorun yaşanmadan sona erdi.
OMÜ Uzaktan Eğitim Merkezinin (UZEM) organize ettiği sınava giren toplam 1809 işçi, gergin girdikleri sınavdan yüzleri gülerek çıktı. 

Genel Sekreter Kabadayı sınav yerlerini gezdi işçilere moral verdi 
Sınavın sorunsuz geçmesini sağlamak ve işçilere moral vermek için sınav yerlerini gezen Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı, işçilerle konuşarak kafalarındaki soru işaretlerini giderdi. İşçilere kodlama yaparken çok dikkatli olmaları tavsiyesinde bulunan Genel Sekreter Kabadayı, "Bu aslında sizin değil bizim sınavımız. Sürecin sorunsuz ve doğru ilerlemesi için sizleri de çok zorlamadan bir an önce kadrolarınızı almanızı istiyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde herkes hak ettiği kadrosunu alacaktır” dedi. 
Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı, "Kadroya geçiş sürecinin ülkemiz, üniversitemiz ve sizler için hayırlara vesile olmasını diliyorum" temennisinde bulundu. 
Kadroya geçiş süreci, sınav sonucu kesin listesinin ilanının ardından hak sahiplerinin işçi kadrosuna geçirilmesiyle son bulacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Eğitim