OMÜ Trafik Kurulu saha turunda

OMÜ Trafik Kurulu saha turunda
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) bünyesinde bulunan Trafik Kurulu, üniversitenin Kurupelit Kampüsü’nde Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı başkanlığında yapılan toplantı sonrasında sahada incelemelerde bulundu.

Genel Sekreteri Doç. Dr. Menderes Kabadayı’ya, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkan Vekili Barış Alkur ve Trafik Kurulu üyeleri ile projeden sorumlu mühendisler saha çalışması amacıyla kampüs turu yaptı. Araç ve yaya trafiğinin konforlu ve güvenli olarak işlemesi için geliştirilen projenin aşamalarını yerinde gözlemleyip, değerlendirmelerde bulunarak fikir ve görüşlerini paylaştılar. Bu kapsamda kampüsteki hız sınırlamaları, ulaşım ve yaya güvenliğine dair alınan önlemler, trafik işaretlemeleri ve iyileştirilmesi gereken noktalar gözden geçirildi. 

aw039743_04.jpgaw039743_03.jpg

Kampüs bisiklet yolunun yüzde 70’i tamamlandı 
Yapılan saha gezisinde ayrıca, yapımı yüzde 70 seviyesine ulaşan ve tamamlandığında tüm kampüsü kat edecek olan bisiklet yolunun çalışmaları takip edilirken, Genel Sekreter Kabadayı söz konusu yolun boyanmasında görev alan çalışanlarla bir süre sohbet ederek onların öneri ve taleplerini dinledi. 

aw039743_02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Eğitim