OMÜ Hukuk Fakültesi Öğrenci Temsilcilerinden Ahmet Yılmaz’a Ziyaret

OMÜ Hukuk Fakültesi Öğrenci Temsilcilerinden Ahmet Yılmaz’a Ziyaret
​Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi Öğrenci Temsilcileri, İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Ahmet Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

 

 HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL

Öğrenci temsilcileri Ömer Yalçın ve Ahmet Önder Başaran ziyarette Hukuk Fakültesi Öğrencileri olarak gerçekleştirmek istedikleri yeni projeleri hakkında bilgi vererek projelerine destek istediler. Ahmet Yılmaz’ın daha önce gerçekleştirdikleri projelerde kendilerinden desteğini esirgemeyerek her zaman yanlarında olduğunu ifade eden öğrenciler kendisine teşekkürlerini ilettiler.
 

Geleceğimizin teminatı olan gençleri çok önemsediğini ve elinden gelen her konuda onlara destek sağlayacağını belirten YILMAZ ayrıca, Çarşamba’da bir Hukuk Fakültesinin olmasının önemine değinerek, fakülteye ve öğrencilerine destek olmanın her Çarşambalı gibi kendisinin de boynunun borcu olduğunu ifade etti.
 

Ahmet Yılmaz’dan her konuda tam destek sözünü alan öğrenci temsilcileri Ömer Yalçın ve Ahmet Önder Başaran memnuniyetlerini “Ahmet Bey’in fakültemizde yapacağımız etkinliklerde her türlü yardım sözünü vermesi bizleri mutlu etti” sözleriyle dile getirdiler. Öğrenci temsilcileri son olarak Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde başkanlığa aday olan Yılmaz’a, başarı dileklerini ileterek kurumdan ayrıldılar.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber