Ömer Toprak: ‘Gökhan hayatımla oynadı’

Ömer Toprak: ‘Gökhan hayatımla oynadı’
A Millli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in Milli Takım çağrısına olumsuz yanıt veren Ömer Toprak, kendisini silahla tehdit eden Gökhan Töre’nin hayatı ile oynadığını söyledi.

Yıldız oyuncu, “Amsterdam'da sahaya çıkmayı isterdim ama bu şartlarda Türkiye için oynamam mümkün değil” dedi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından Hollanda maçı için A Milli Futbol Takımı'na davet edilen ancak bu daveti geri çeviren yıldız oyuncu Ömer Toprak, Alman basınına açıklamalarda bulundu. Bayer Leverkusen'de forma giyen 25 yaşındaki yıldız isim, Alman Gazetesi Süddeutsche Zeitung'a yaptığı açıklamada, Gökhan Töre ile yaşadığı silahlı tehdit olayını açıkladı.

“GÖKHAN HAYATIMLA OYNADI”
Yıldız oyuncu, 1 buçuk yıl önce Milli Takım kampında Gökhan Töre ve arkadaşlarının otel odalarına geldiğini ve kendilerini silahla tehdit ettiklerini ifade etti. Yaşanan olayları A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’e danıştığını dile getiren Ömer, “Gökhan bu olaydan için benden özür diledi ancak bu bir özür dileyerek kapatılacak bir konu değil. Gökhan benim kariyerim ve hayatımla oynadı” dedi.

“MİLLİ TAKIM DEFTERİNİ KAPATMADIM”
Türkiye’nin Hollanda ile oynayacağı karşılaşmada forma giymeyi istediğini ancak bu şartlar altında mümkün olmadığını dile getiren yetenekli oyuncu, “Milli takım defterini asla kapatmadım. Takım arkadaşlarımın güvenini hissetmem gerekiyor. Türkiye’yi seçtiğim için pişman değilim. Kendimi en derinden Türk hissediyorum” diye konuştu.

MESUT ALAN 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor