Ölümler Durmalı

Ölümler Durmalı
İlkadım Belediyesi tarafından yapılan Komşu İftarları programı İstasyon ve Kılıçdede mahallesi sakinlerine hitap eden Başkan Tok, “Müslüman kardeşlerimizi acımasızca katleden İsrail’i esef ve nefretle kınıyorum” dedi.

İstasyon ve Kılıçdede mahallesi sakinlerine İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılımın yoğun oldu. İftar programının ardından konuşan Başkan Tok, İsrail'in Filistin'e yöenlik düzenlediği saldırı ile ilgili sert ifadeler kullandı.İftar yemeğine İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un yanı sıra  İlkadım Belediyesi Kurucu Başkanı Ahmet Okuyucu, İlkadım ve Canik Belediyesi Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“RAMAZAN DEMEDEN ÖLDÜRÜYORLAR”

Gazze’deki Müslümanların İsrail tarafından Ramazan gününde acımasızca öldürülmesine tepki gösteren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  “İslam dünyası Ramazan ayının bereketini yaşarken Gazze’den gelen acı haberler ile bu mübarek ayı buruk geçiriyor. Minik yavruları anasız babasız bırakan ramazan ayına rağmen  Gazze’deki Müslüman kardeşlerimizi bombalamasını  esef ve nefretle kınıyorum.  Allah orada bulunan kardeşlerimize yardım etsin.  Günden güne büyüyen İsrail saldırıları artık durmalı daha fazla yavrular ölmemeli. Orada bulunan kardeşlerimizin bir an önce gerçek huzura,  gerçek barışa kavuşmaları için dua ediyoruz. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin geleceğimiz açık olsun. Kardeşlik ve birlik duygularımız körelmeden daha sıkı bir millet için hep birlikte çalışmamız gerek. Birlik ve beraberlik doğrultusunda aşamayacağımız sıkıntı yoktur.” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel