Ölüm kavşağı!

Ölüm kavşağı!
Çarşamba, Ayvacık ve Salıpazarı ilçelerinin bağlantı noktası konumunda olan TOKİ Köprüsü kavşağında hemen hemen her gün yaşanan kazalar, vatandaşların tepkisine neden oldu.

Çarşamba ilçesi’nde Salıpazarı ve Ayvacık bağlantı yolu noktası olan TOKİ Köprüsü’nde yaşanan trafik kazaları hem sürücülerin hemde vatandaşların adeta korkulu rüyası oldu. Herhangi bir tabela ya da ışıklı uyarının bulunmadığı yerde, vatandaşlar yaşanan kazalar nedeniyle tepkilerini dile getirdi. Çevredeki sakinler, yaşanılan kazaların sonunun gelmediğini, her geçen gün yeni kazaların yaşandığını, kaza sonucu ölümlerin yaşanabileceğine dikkat çekerek acilen önlem alınmasını istediler.

SON YAŞANILAN KAZADA 6 KİŞİ YARALANDI

Geçtiğimiz günlerde TOKİ Köprüsü’nde yaşanılan trafik kazasında N.E. idaresindeki 55  AZZ 49 plakalı minibüsle, N.K. idaresinde ki 55 KA 296 plakalı kamyonetin çarpışması sonucu 6 kişi yaralanmış, yaralanan kişiler 112 Acil Ambulansı ile Çarşamba Devlet Hastanesi’ne sevk edilmişti.Birçok maddi hasarlı ve yaralanma ile sonuçlanan kazaların ardından, vatandaşlar yol yapımında bir noksanlık olup olmadığını merak ettiklerini dile getirdiler.

YOL KUSURLU MU?

Yapılan bağlantı yolu ve köprü üzerinde sık sık yaşanılan kazaların sürücülerin yolu tam anlamıyla görememesinden kaynaklandığını söyleyen sürücüler ve vatandaşlar, “Yol yapıldığı zaman sevinmiştik. Salıpazarı’na, Ayvacık ilçesine ve şehir merkezine ulaşım noktasında önem taşıyan bir yol ulaşıma açıldı. Ancak her gün kazanın yaşanması bizleri çok üzüyor. Yaşanılan kazaları gördükçe üzülüyoruz. Yetkililerin önlem almasını bekliyoruz. Yol yapımını üstlenen firmada bir eksiklik, kusur varsa bu sorunu acilen çözmelidir. Güvenlik görevlilerimiz ellerinden geleni yapmaktalar. Buraya uyarı levhaları, ışıklandırmalar yapılırsa kazaların önüne büyük ölçüde geçilebileceğine inanıyoruz.” Dediler.


 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber