ÖLEN VE KARNINDAKİ 8.5 AYLIK BEBEĞİ SEZARYENLE ALINAN ANNE TOPRAĞA VERİLDİ

ÖLEN VE KARNINDAKİ 8.5 AYLIK BEBEĞİ SEZARYENLE ALINAN ANNE TOPRAĞA VERİLDİ
Samsun’da evinde rahatsızlanarak hayatını kaybeden ve karnındaki 8.5 aylık bebeği sezaryenle alınan anne, son yolculuğuna uğurlandı.

İlkadım ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki evinde aniden rahatsızlanan 8.5 aylık hamile 37 yaşındaki Canan Kocataş, 112 Acil Servis ekiplerince Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldı. Evde kalbi duran ve sağlık ekiplerince çalıştırılamayan kadın, hastaneye kaldırılarak sezaryene alındı. Ameliyatla alınan erkek bebeğin de anne karnında duran kalbi doktorların müdahalesiyle çalıştırıldı. 
Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında kadının cesedi Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yapılan otopsinin ardından dün gece aileye teslim edilen Canan Karataş’ın cenazesi Fevzi Çakmak Mahallesi Mevlana Caddesi’ndeki evine getirildi. Bugün Fevzi Çakmak Camisi’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Karataş’ın cenazesi Derecik Mezarlığı’na defnedildi. 20160616aw778324_06.jpg

RÜYASINDA BABASINI CENNET KAPISINDA GÖRMÜŞ
Canan Karataş’ın yakınları, 1 yıl önce evlendiği eşi Mustafa Kocataş’a son 15 gündür babasını rüyasında gördüğünü, babasının kendisini cennet kapısında beklediğini ve kendisine bir şey olması durumunda da doğacak olan ilk çocuklarına iyi bakmasını söylediğini ifade etti. 
Hastaneden alınan bilgiye göre de, erkek bebeğin halen yeni doğan servisi yoğun bakım ünitesinde kuvözde olduğu ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş