Okulu yeni eğitim öğretim yılına kendi elleriyle hazırlıyor

Okulu yeni eğitim öğretim yılına kendi elleriyle hazırlıyor
Eline aldığı fırça ve rulo ile okulun kapı ve korkuluklarını kendi imkanlarıyla boyayan Eskişehir Sevinç Behiç Akaydın Ortaokulu Müdürü Volkan Altın, fedakar davranışıyla örnek oluyor.

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesine bağlı Sevinç Mahallesi’nde bulunan Behiç Akaydın Ortaokulu’nun Müdürü Volkan Altın, 2015-2016 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala, eline fırça ve rulo olarak okulun giriş kapısını ve merdiven korkuluklarını boyuyor. Müdürün bu davranışı mahalle sakinlerinin takdirini toplarken, ilerleyen günlerde okulun derslikleri ve koridorları da boyanarak yeni dönemde eğitime hazır hale getirilecek.
Konuyla ilgili konuşan Altın, kendi imkanları dahilinde okulun çeşitli yerlerini boyarken büyük keyif aldıklarını belirtti. Altın, “2015-2016 eğitim öğretim yılında okulumuzda eksiklerin bir kısmını kendimiz halletmeye çalışıyoruz.

Boş anımızı değerlendirmek adına okulumuzun kapısını, merdivenlerin korkuluklarını kendimiz boyadık. Bundan da zevk alıyoruz. Önümüzdeki hafta da dersliklerimiz ve koridorlarımız boya badanadan geçecek, eksiklerimiz tamamlanacak. Okulumuzda Fatih Projesi altyapısı tamamlandı, tahtalarımız da takılacak ve eğitim öğretime tam anlamıyla hazır hale gelmiş olacağız. 28 Eylül 2015’de öğrencilerimiz daha güzel bir okula gelmiş olacaklar, tüm yaptığımız çalışmaların amacı bu. Daha güzel ve daha temiz bir okulda eğitim görmeleri” dedi.

Altın ayrıca, öğretmenlerin bilgisayar ihtiyacı bulunduğuna değinerek, “Okulumuzda bilgisayar ihtiyaçlarımız vardı. Bunun bir kısmını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz karşıladı ancak öğretmenlerimizin de bilgisayar ihtiyacının karşılanmasını istiyoruz. Öğretmenlerimizin de bilgisayarsız kalmayacağını umuyoruz” ifadelerini kullandı.

Mahalledeki velilerin de kendilerine destek verdiklerini kaydeden Altın, şöyle devam etti:
“Yapılan tüm çalışmaların amacı öğretmen ve öğrencilerin daha güzel ve temiz bir ortamda eğitim öğretime başlamaları. Bununla beraber Sevinç Mahallesi’ndeki velilerimizin de katkılarıyla eksiklerimizi tamamlıyoruz, onlara da teşekkür ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Eğitim