OKULLARARASI TEKVANDO GENÇLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

OKULLARARASI TEKVANDO GENÇLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI
Okullar arası Tekvando Gençler Türkiye Şampiyonası Adana’da tamamlandı. Menderes Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve 3 gün süren müsabakalara, 53 ilden kadın ve erkek toplam 320 sporcu, 80 antrenör ve 40 hakem katıldı.

Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı müsabakalarda sporcular madalya için ellerinden geleni yaptılar.
Şampiyonayı yakından takip eden Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, "Gelen konuklara Adana misafirperverliğini gösterdik. Başarılı olan sporcu ve antrenörlerimizi kutluyorum.Adana olarak böyle bir müsabaka yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu tür ve büyük müsabakalar ev sahipliği yapmayı arzuluyoruz" diye konuştu.
Tekvando Federasyonu Genel Koordinatörü Ramazan Erçin şunları kaydetti:
"Tekvando olarak son yıllar büyük başarılar elde ediyor. Geçen hafta yapılan Büyükler Avrupa Şampiyonasın da şampiyonluğu elimizden kaçırarak ikinci olduk. Bu güzel tesisi bizlere hazırlayan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'a, teşekkür ediyorum. Bizleri çok güzel misafir ettiler."
Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin adına Genel Koordinatörü Ramazan Erçin, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak' adına Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel'e plaket verirken, Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel ise Genel Koordinatörü Ramazan Erçin'e plaket takdim ettiler.
Ayrıca müsabakalarda dereceye giren sporculara madalya ve başarı belgelerini Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Tekvando Federasyonu Genel Koordinatörü Ramazan Erçin, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Aydın Akpınar , Müsabaka Temsilcisi Recep Bahadır,Spor Servisi Şefi Hanifi Altun, Tekvando Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ömer Ayhan Demirbaş, Okul Sporları Personeli Ramazan Bahadır ile diğer yetkililer verdi.

KİMLER BİRİNCİ OLDU?
3 gün süren müsabakalar sonunda birinci olan sporcuların isimleri ve illeri şu şekilde:
Erkekler 45 kilo:Furkan Soykan( Samsun), 48 kilo: Mustafa Turhan (Ankara), 51 kilo: Rohat Kömürcü (Diyarbakır), 55 kilo: Ömer Faruk Kardeş (İstanbul), 59 kilo: Yusuf Atasoylu (İstanbul), 63 kilo: Mücahit Altuın (Ankara), 68 kilo: Samet Erkovan (Ankara), 73 kilo: Kutay Çekem (Adana), 78 kilo: Sergen Curabaz (Adana), +78 kilo: Muhammet Emin Açıkgöz (Ankara)
Bayanlar 42 kilo: Ayşe Ebrar Duran (İstanbul), 44 kilo: Derya Eşme(Edirne), 46 kilo: İklima Betül Karakuş (Sivas), 49 kilo: Mihrimah Sarıkaya (Adana), Merve Dinçel (Ankara), 55 kilo: Songül Nur Boğaz (Kocaeli), 59 kilo: Huri Korkut (Mersin), 63 kilo: Aleyna Yılmaz (İstanbul), 68 kilo: Esra Nur Erden (İstanbul), +68 kilo: Esra Akbulak (İzmir)22.20160530113106.jpg33.20160530113126.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir