Okulda Öğretmeni Bıçaklayan Öğrenciye 5 Yıl Hapis

Okulda Öğretmeni Bıçaklayan Öğrenciye 5 Yıl Hapis
Samsun’da okulda öğretmenini bıçakladığı gerekçesiyle tutuklanan 16 yaşındaki genç, yargılandığı mahkeme tarafından 5 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı

 

İlkadım ilçesinde bir meslek lisesinde yaklaşık 4 ay önce meydana gelen olayda, Edebiyat Öğretmeni M.Ö.(44), 9-G sınıfında ders verdiği esnada arka taraflarda oturan J.A. (16) isimli öğrenciyi sınıfın huzurunu bozduğu gerekçesiyle ikaz etti. Öğretmen ile uyardığı öğrenci arasında çıkan tartışma büyüdü ve J.A., okulun koridorunda öğretmenini bıçakla karnından yaraladı. Olaydan sonra tutuklanan J.A.'nın Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanması sona erdi. J.A., “Olay günü öğretmenim sınıfta ders anlatıp soru soruyordu. Ben de söz almadan bağırarak cevap verdim. Yanıma gelip kulağımı çekti. Aramızda tartışma olunca müdür yardımcısına gitmek için sınıftan koridora çıktık. Bu sırada bir kez bıçağı karnına vurdum" dedi.

Bıçaklanan öğretmen ise öğrencisini affettiğini söyledi. Mahkeme heyeti J.A.'yı öğretmenini bıçakladığı için 5 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırarak tutuklu halinin devamına karar verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş