OKA’nın desteklediği proje hayata geçirildi

OKA’nın desteklediği proje hayata geçirildi
Samsun Büyükşehir Belediyesinin ulaşım vizyonu doğrultusunda vatandaşlara güvenli ulaşım imkanı sağlayan SAMULAŞ hizmetlerinin sürekliliğini verimliliğini arttırmak için “Kurumsal Kaynak Planlama ve Süreç Yönetimi” sistemine geçiyor

Geçen aylarda Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş. tarafından Orta Karadeniz Kalkınma Ajansına (OKA) Doğrudan Faaliyet Destek Programı kapsamında başvurusu yapılan “Kamu Kaynaklarının Verimli Kullanılması için Kurumsal Kaynak ve Süreç Yönetimi” projesi Ajans tarafından başarılı bulunarak desteklenmesine karar verilmişti. Projenin desteklenmesinin ardından SAMULAŞ teknik ve idari ekipleri çalışmalarına başladı.

Amaç, kamu kaynaklarının daha da verimli kullanılması

Proje kapsamında, Samsun’da toplu taşım hizmeti vermekte olan SAMULAŞ’a ait hizmetlerde kullanılan kamu kaynaklarının planlı ve daha verimli halde kullanılması ve tüm süreçlerinin planlı şekilde yönetilmesi için otomasyon sistemi oluşturuluyor. Otomasyon sistemi ile SAMULAŞ’ın Operasyon Müdürlüğü, Bakım-Onarım Müdürlüğü, Mali İşler Müdürlüğü, Destek Hizmetler Müdürlüğü, Trafik Kontrol Merkezi, Otopark ve Teleferik Tesislerinde kullanan kaynakların ve iş süreçlerinin planlı şekilde yürütülerek verimlilik ve kalite yönetimlerinin arttırılması amaçlanıyor.
İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Karadeniz