OKA’dan Fotoğraf Atölyesi 

OKA’dan Fotoğraf Atölyesi 
Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA), kalkınma ajansları personellerine yönelik olarak “Mimari Fotoğrafçılık” konulu Fotoğraf Atölyesi düzenliyor

Kalkınma ajanslarında faaliyetlerin bölgesel, ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtılması, tanıtım materyallerinin hazırlanması, görünürlüğün artırılması, ajans destek mekanizmaları kapsamında desteklenen projelerin fotoğraflanması konularındaki faaliyetleri yürüten birimlerde görevli personele yönelik olarak düzenlenen Fotoğraf Atölyesi 10-11 Nisan 2019 tarihlerinde Amasya merkezde ve Merzifon’da gerçekleştiriliyor. 

aw673117_02.jpg
OKA’nın davetlisi olarak Amasya’da buluşan Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı, Çukurova Kalkınma Ajansı, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, Fırat Kalkınma Ajansı, Dicle Kalkınma Ajansı, İzmir Kalkınma Ajansı, Karacadağ Kalkınma Ajansı ve OKA personellerinden oluşan 23 katılımcıya, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ata Yakup Kaptan tarafından temel fotoğrafçılığın yanı sıra, fotoğrafın yeni dünyası ve mimari fotoğrafçılık konularında eğitim veriliyor. 

aw673117_04.jpg
2 günlük atölyede ayrıca Amasya’nın ve Merzifon’un tarihi mekânları, geleneksel evleri ve genel mimarisi, günlük yaşamdan kesitler fotoğraflanarak şehir fotoğrafçılığı ile ilgili pratik bilgiler paylaşılıyor. 
Etkinlik ile fotoğraf ve mimari eser fotoğrafçılığına dair kazanımlar edilirken? kalkınma ajansları personelleri arasındaki iletişimi güçlendirecek bilgi ve tecrübe paylaşımı ortamı da sağlanmış oluyor. 
Fotoğraf Atölyesi etkinliğinin ileriki tarihlerde farklı konu ve çalışma alanlarıyla sürdürülmesi planlanıyor. 

aw673117_02-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir