ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ
Spor Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde uygulanacak olan "Öğretmenler Günü Özel Etkinikleri" kapsamında Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 3 farklı etkinliğe imza atıyor

 

İlk olarak 23 Kasım 2012 Cuma günü saat 10.00'da Canik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde öğretmenler ziyaret edilerek çiçek takdim edilecek ve okuldaki sporculara hediyeler verilecek. 24 Kasım 2012 Cumartesi günü Öğretmenler Gününe özel üç etkinlik yapılacak. İlk faaliyet Atakum Endüstri Meslek Lisesi'nde saat 10.00'da Öğretmenler Arası'nda yapılacak Masa Tenisi Müsabakası olacak. Masa Tenisi Müsabakasının ardından saat 13.00'de Hasan Doğan Spor Salonu'nda hakemlerinin, masa görevlilerinin ve oyuncularının öğretmen olduğu "Öğretmenler Arası Basketbol Etkinliği" yapılacak. Saat 14.00'de ise Atatürk Spor Salonu'nda Kick Boks etkinliği yapılacak.
 
Faaliyet ile ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili İsmail Tekin "24 Kasım Öğretmenler günü Spor Genel Müdürlüğümüzün talimatıyla 81 ilde farklı etkinliklerle kutlanacak. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızı yarınlara hazırlayarak görevlerini en iyi şekilde yerine getiren eğitim camiamızın kıymetli mensuplarının bu özel gününü paylaşmaktan, büyük bir mutluluk duymaktayım. Bu vesileyle sevgi, şefkat, hoşgörü ve fedakarlık mesleğinin mensubu olma ayrıcalığını yaşayan tüm öğretmenlerimizin 'Öğretmenler Günü'nü en kalbi duygularımla kutlar sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim." dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel