Öğretmen mesafeleri kaldırdı!

Öğretmen mesafeleri kaldırdı!
Küresel salgın ( COVİD-19) Korona Virüs’e karşı ülkemizde alınan tedbirler kapsamında okullarda uzaktan eğitime geçildi.

Birçok öğrenci televizyon ve telefonlardan öğrenimine devam etmeye çalışırken, Çarşamba Dumlupınar İlkokulu’nda bir öğretmen uzaktan eğitimi internet üzerinden erişim sağlanan program aracılığıyla öğrencileri ile adeta bir sınıf ortamı oluşturuyor.

ogretmen-mesafeleri-kaldirdi!.jpg



Çarşamba ilçesinde bulunan Dumlupınar İlkokulu’nda Korona virüs salgını sebebiyle okulların tatil olması sonrası öğrencilerinin derslerden ve eğitim hayatından yoksun kalmamaları için Okul Öğretmenlerinden Kerem Coşkan, her gün internet üzerinden erişim sağlanan ‘Zoom’ adlı programla öğrencilerine ve velilerine  uzaktan eğitim veriyor.

Çarşamba Dumlupınar İlkokulu 3. Sınıf öğrencileri hafta için her gün EBA TV de derslerini dinleyen öğrenciler öğleden sonrada öğretmenleriyle uzaktan eğitim yapma fırsatı buluyorlar. Sınıf Öğretmeni Kerem Coşkan, Günün tekrarı niteliğinde etkinliklerle öğrencilerin öğrendiklerinin kalıcı olması mücadelesini veriyor.

Yapılan uygulamadan veliler memnun kaldıklarını sınıf öğretmeni Kerem Coşkan’a büyük bir memnuniyetle dönüş yaptıkları öğrenilirken, bu nitelikte uygulamalarında yakın zamanda EBA ortamında da hayata geçirilmesi planlanıyor.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber