'ÖĞRENEN LİDER ÖĞRETMENLER' PROJESİ

ÖĞRENEN LİDER ÖĞRETMENLER PROJESİ
Samsun İlkadım ilçesine bağlı okullarda eğitimin kalitesini arttırmak, öğrenci başarısına katkıda bulunmak amacıyla başlatılan ‘Öğrenen Lider Öğretmenler’ projesi toplantısı yapıldı.

İlkadım Kaymakamlığı konferans salonunda yapılan toplantıya İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Şube Müdürü İrfan Yüksel, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.
Projenin tanıtımı hakkında bilgi veren İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu “İlkadım Eğitim Çalıştayı ile ilçemizin eğitim sorunları ve çözüm önerileri yönelik yol haritamız belli oldu. Eğitimin asli unsuru öğretmendir. Öğretmenlerimizin hizmetiçi ihtiyacını gidermek için ‘Başarıya İlkadım Projesi’ kapsamında ‘Öğrenen Lider Öğretmenler Projesi’ uygulamaya başlandı. Bu proje öğretmenlerin kendi mesleki yeterliliklerini sorgulama, gelişime açık yönlerini belirleme, mesleki gelişimlerini planlama ve uygulama arayışı içinde olmaları adına içsel motivasyon sağlayıcı bir süreç geliştirmesini amaçlamaktadır. 13 okulumuzda pilot olarak uygulanacak proje sonuçları itibariyle başarılı olması halinde seminer dönemlerinde tüm okullarımıza yaygınlaştırmayı düşünüyoruz” dedi.
Toplantının sonunda okul müdürlerine projede kullanılacak kitap setleri verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Eğitim