ÖĞRENCİLERİN ‘KAYIT’ SEVİNCİ

ÖĞRENCİLERİN ‘KAYIT’ SEVİNCİ
2015-Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte aileleri ile kayıt için üniversiteli öğrenciler okullarından memnun olduklarını söylediler.

3 Ağustos 2015 tarihinde başlayan kayıt döneminde öğrenciler aileleriyle birlikte akın akın öğrenim görecekleri okula gidiyor. Çevre il ve ülkenin dört bir yanından gelen öğrenciler, Çarşamba İlçesi’nde bulunan On dokuz Mayıs Üniversitesi Hukuk ve İletişim Fakülteleri’nde öğrenim görme şansını yakaladıkları için memnun olduklarını söylediler.



Kayıt için gelen öğrencileri kapıda karşılayan Çarşamba Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekipleri, öğrencilerle kaynaşma amacıyla stant kurduklarını belirtiler. Toplum destekli polislerinin yaptıkları açıklamada, “Çarşamba İlçesi’ne gelen öğrencilerimizin ilk etapta bizlerle tanışmasını sağlıyoruz. Öğrencilerin suç örgütlerinin olumsuz yönleri hakkında polislerimizden bilgiler alması için yerleşke içerisinde stant kurduk. Bilgilendirmek amacıyla öğrencilerimize broşürler vermekteyiz. Kendilerine Çarşamba ilçesinde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı polisle irtibat halinde olması gerektiğini anlatıyoruz.” Dediler.

Kayıtlarını yaptıran öğrenciler, tercih esnasında fakültelerin Samsun’da olduğunu düşündüklerini, Çarşamba İlçesi’nde bulunan fakültelerin kendileri için bir sürpriz olduğunu söyleyerek başarılı bir öğrenim süreci geçirmek istediklerini dile getirdiler.

ogrencilerin-‘kayit’-sevinci-(2).jpg

ogrencilerin-‘kayit’-sevinci-(3).jpg

ogrencilerin-‘kayit’-sevinci-(4).jpg

ogrencilerin-‘kayit’-sevinci-(5).jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Eğitim