ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ “UMRE TURU”

ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ “UMRE TURU”
Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi, öğrencilerini karne hediyesi olarak “umre turu” ile ödüllendirdi.

Atakum’a İmam Hatip Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin ve okul aile birliğinin destekleriyle başarılı öğrencilere, karne hediyesi “umre turu”, bisiklet, tam altın ve çeyrek altın hediye edildi. Arapça ve İngilizce proje hazırlık öğrencileri birincisine umre hediye edilirken, ikinci ve üçüncüye altın ödülü verildi. 9-10- ve 11 sınıflardan da derece alan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Zahit Köseoğlu, “Herkese iyi tatiller dilerken okulumuza ve öğrencilerimize katkı sağlayan tüm paydaşlarıma teşekkür ederim” dedi.
Programın sonunda, öğrenciler Atakum’a İmam Hatip Yaptırma ve Yaşatma Dernek Başkanı İbrahim Sandıkçı’ya desteklerinden dolayı plaket takdim etti. Öğrencilere teşekkür eden Sandıkçı, “Bu plaketi dernek üyeleri ve İmam Hatip’e gönül verenler adına alıyorum. İmam-Hatip’liyim diyorsanız, hayatınızın sonuna kadar gururla, şerefle, ama bir o kadar da sorumlulukla taşıyacağınız bir görev üstlenmişsiniz demektir. Biz de bu görevde her zaman öğrencilerimizin yanında olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir