Öğrencilerden Duygulandıran Bağış

Öğrencilerden Duygulandıran Bağış
Abdullahpaşa İlkokulu ikinci sınıf öğrencileri harçlıklarından biriktirdikleri parayı Samsunspor Kulübü’ne bağışladılar.

İlkadım ilçesinde bulunan Abdullahpaşa İlkokulu 2 A sınıfında okuyan öğrenciler, kendi aralarında yardım kampanyası başlattı. Kampanyanın bitiminde ise parayı Samsunspor Kulübü’ne bağışlama kararı aldılar. Sınıf öğretmeni Hüseyin Soytürk, öğrencilerini ve velilerini alarak Samsunspor Başkanı Emin Kar'ı ziyaret etti. Öğrenciler bir ay boyunca harçlıklarından biriktirdikleri parayı kumbarasıyla birlikte Başkan Kar’a teslim ettiler.

“ONLARA SÜPER LİG'İ HEDİYE EDECEĞİZ"

Bu örnek davranış karşısında duygulanan Başkan Emin Kar, öğrencilere Samsunspor bardağı hediye ederek, "Gerçekten duygu dolu bir an. Çocuklarımızın bu davranışı her şeye değer. İnşallah bu sezon onlara Süper Lig'i hediye edeceğiz" dedi.

Sınıf öğretmeni Hüseyin Soytürk ise, “Ders programı içinde yardım konusunu işliyorduk. Öğrencilerimiz harçlıklarından para biriktirip bir yere bağışlamayı teklif ettiler. Bir ay boyunca çocuklarımız harçlıklarını kumbaraya attılar. Sonunda ise bu parayı nereye bağışlayalım diye sınıfta anket yaptık. Hemen hemen hepsi Samsunspor'a yanıtını verdiler. Biz de velilerimizi alarak kentin en önemli markası olan Samsunspor'umuzu ziyaret ettik ve parayı buraya bağışladık. Çocuklarımız kulüpte kısada olsa keyifli bir gün geçirdiler. Umuyorum ki bu tür etkinlikler çocuklarımızı ileride iyi birer Samsunsporlu yapacaktır. Samsunspor'umuza Süper Lig yolunda başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Başkan Emin kar, Abdullahpaşa İlkokulu'na bir de Samsunspor forması hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber