Öğrenciler mecliste kitap okudu

Öğrenciler mecliste kitap okudu
Samsun Abdullahpaşa İlkokulu öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek meclis salonunda 10 dakika kitap okudu

Kitap okuma çalışmaları, rehberlik hizmetleri, projeler ve sportif-kültür-sanat alanları başta olmak üzere eğitim hizmetlerinin niteliğini artırmak ve sosyal başarı seviyelerini yükseltmek amacıyla iki yıl önce başlatılan Samsun Maarif Hareketi Projesi bu yıl da başarıyla uygulanıyor. İl genelinde kurumların birbirlerini rakip olarak görmelerinin eğitim faaliyetlerini engellediği, her kurumun ortak çalışma yaparak topyekûn bir eğitim hareketinin doğru olacağından yola çıkılarak sürdürülen proje, kurum ziyaretleri ile devam ediyor. 

 

20180117aw281800_02.jpg
Projede görev alan Abdullahpaşa İlkokulunun 3. ve 4. sınıf öğrencileri, “Oku, Anla ve Yaşa” etkinliği çerçevesinde ilk kurum ziyaretini Samsun Büyükşehir Belediyesinden başlattı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Komisyon Toplantı Salonunu sınıfa çeviren öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde yanlarında getirdikleri kitapları okudu. 

 

20180117aw281800_03.jpg
15 dakikalık kitap okuma faaliyetinin ardından öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Destek Hizmetleri Daire Başkanı Cengiz Atalay, misafirlerine kek ve meyve suyu ikram ederek, hikâye kitapları hediye etti.
Abdullah Paşa İlköğretim Okulu Müdürü Doğan Öksüz, okumayı anlamlaştırmak ve toplumun bütün katmanlarına yaymak amacıyla yaptıkları ziyaret ve okuma aktivitesini, kademeli olarak bütün kurumlarda gerçekleştireceklerini söyledi. 
Öğrencilerin ziyareti, belediye önünde toplu fotoğraf çektirilmesiyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Eğitim