Öğrenciler kitap fuarını gezdi

Öğrenciler kitap fuarını gezdi
Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan ‘Karadeniz 8. Kitap Fuarı’nı ziyaret eden öğrenciler kitapları inceledi, yazarlarla buluştu.

Düzenlendiği ilk yıldan bugüne bölgenin kültürel yaşamına önemli katkılar sağlayan ve yüzlerce yayınevinin katılımıyla gerçekleşen Karadeniz 8. Kitap Fuarı; panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan bir dizi kültür etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Gerçekleştirilen etkinlikler ve imza günlerinde yüzlerce yazar okurlarıyla buluşma fırsatı yakalıyor.
Fuarda yer alan Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünün standında 34 yazar öğretmen, okuyucularıyla buluşuyor. Yazar okuyucu buluşmasının yanı sıra stantta güzel yazı, boyama kitabı çizim etkinliği, hat ve keçeden kitap ayracı yapma gibi çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor. Ayrıca Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Eski Kitap Yoktur, Henüz Okunmamış Kitap Vardır” sloganıyla düzenlenen etkinlikte öğrenciler okudukları kitapları standa getirerek okumadıkları kitaplarla değiştiriyorlar. Böylelikle öğrenciler paylaşım yaparak daha fazla kitaba erişme şansı yakalıyor.
Fuar ziyaretinde öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar da eşlik etti. 30 Eylül Cumartesi günü açılan Karadeniz 8. Kitap Fuarı, 8 Ekim Pazar günü sona erecek.İHAaw045889-06.jpgaw045889-05.jpgaw045889-04.jpgaw045889-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir