Öğrenciler 'İkinci Elcilerin' Yüzünü Güldürdü

Öğrenciler İkinci Elcilerin Yüzünü Güldürdü
Samsun'da, yeni eğitim-öğretim yılının yaklaşması ile beraber üniversite öğrencileri, ikinci el eşya piyasasına canlılık kazandırdı.

Ev eşyalarını, genellikle ikinci el eşya satıcılarından alan öğrenciler, esnafın da yüzünü güldürdü. Üniversite öğrencileri, yeni eşyaların pahalı olması nedeniyle daha çok ikinci el eşyaların satıldığı mağazaları tercih ediyor. Uzun bir süredir durgun olan işlerin yeniden hareketlenmesinin sevindirici olduğunu ifade eden ikinci el eşya satan mağaza sahipleri, hareketlilikten memnun olduklarını söylediler.

İkinci el piyasasının öğrencilerin gelmesiyle canlandığını söyleyen ikinci el mağazası sahibi Mustafa Can, "Yakında okullar açılacak. Öğrenciler şehre gelmeye başladı. Dolayısıyla ev tutacak öğrenciler eşya almak için ikinci elcileri tercih ediyor. Fiyatlarımız ucuz. Biz de öğrencilere gereken kolaylıkları sağlamaya çalışıyoruz. Onları kendi çocuklarımız gibi görüyoruz. Artık ikinci el internet siteleri de var. Öğrenciler eşyalarını oradan da temin ediyor. Kış boyu yattık ama 15 gündür işlerimiz iyi" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz