Öğrenciler Barış için Kitap Okudu

Öğrenciler Barış için Kitap Okudu
Samsun'un Bafra ilçesinde “51. Kütüphaneler Haftası Kitapla Barışıyoruz” etkinlikleri çerçevesinde "Çanakkale Savaşı’nın 100. Yılında Barış İçin Okuyoruz" kitap okuma etkinliği düzenlendi

 

Kent Meydanı’nda düzenlenen kitap okuma etkinliğine İlçe Kaymakamı Halis Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, ilk, orta ve lise öğrencileri katıldı. Etkinlik öncesi konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, “18 Mart 1915 tarihinde yazılmış olan şanlı zaferimizin üzerinden bir asır geçmiş bulunmaktadır. Bu zafer Türk halkının var olma zaferidir. Bu zafer ki tarih boyunca yapmış oldukları hainlikler ve kalleşlikler ile nam salmış olan İngilizlere atılmış bir tokattır” dedi.
Kütüphaneler Haftası’nı başlattıklarını söyleyen Kaymakam Arslan, "Siz geleceğimiz olan çocuklarımız, gelecekleri makamlara, bizim bulunduğumuz makamlara okuyarak gelecekler. Okuyarak, çalışarak gelecekler çünkü gelecek makamlar çalışkan olanların olacaktır. Onun içinde lütfen sürekli yenilenen kütüphanemiz var oraya gidin, gençlik merkezimizde kütüphane var oraya gidin. Onun için hepinizin kitapla haşır neşir olmasını istiyoruz ve en kıymetli vaktin okumakla geçtiğiniz unutmayınız” diye konuştu. 
Konuşmaların ardından meydanda toplanan öğrenciler yanlarında getirdikleri kitapları okudular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir