Oğlunun gözü önünde kurşunladı!

Oğlunun gözü önünde kurşunladı!
Sultanbeyli’de oyuncak makinesine atılan 1 TL nedeniyle çıkan kavgada kuruyemiş dükkanı sahibi M.Ö., oğlunun göz önünde Fethi Köylü'yü kurşunladı. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan olayda M.Ö. önce dükkanını basan baba Fethi Köylü'nün bacağına at

Olay, geçtiğimiz hafta Adil Mahallesi Selçukhan Caddesi üzerinde bulunan bir kuruyemiş dükkanı önünde meydana geldi. İddiaya göre, kuruyemiş dükkanındaki oyuncak makinesine 1 TL atan R.K. isimli çocuk, oyuncak kazanmayı başaramayınca dükkan sahibi Muhammet Özaraz'dan parasını geri istedi. Özaraz, çocuğa makinenin her para atana oyuncak vermediğini söylese de küçük çocuk babasına giderek durumu anlattı. Küçük çocuğun babası Fethi Köylü, yanına arkadaşlarını da alarak kuruyemişçiye geldi. Kuruyemişçide yaşanan kavgada Özaraz silahı çıkartarak Köylü’yü ayaklarından vurdu. İşyeri sahibi olaydan sonra kaçarak polisteslim olurken, yaralı Köylü ise ambulanshastaneye kaldırıldı.

VURULMA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Oyuncak makinesi nedeniyle çıkan kavga, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde Fethi Köylü ve yakınları, ellerinde demir çubuklarla dükkana giriyor. İçeride yaşanan kavganın sonrasında dışarı çıkarak silahını çeken M.Ö., Fethi Öz'ün ayaklarına oğlunun önünde ateş ediyor. Kızgın kuruyemişçi, daha sonra da R.K.'yi tekmeleyerek olay yerinden kovuyor. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polis, yaralıyı hastaneye kaldırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş