Oda ve Borsa’da seçim Ekim’de

Oda ve Borsa’da seçim Ekim’de
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Çarşamba Ticaret Borsası üyelerinin katılımıyla M. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda oda ve borsanın seçim tarihi açıklandı.

Çarşamba Ticaret Borsası M. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, Çarşamba Ticaret Borsası üyeleri katıldı. Programda ilk olarak konuşan Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, gelecek ay yapılacak Çarşamba Ticaret Borsası Başkanlığı seçimlerinde yeniden aday olacağını açıkladı.

YILMAZ, BAŞKANLIĞA ADAY!

Başkan Yılmaz toplantıda yaptığı konuşmada, “Ahmet Başkanımızla birlikte önümüzdeki ay yapılacak seçimde yeniden aday olma kararını aldık. Bizim yarım kalan projelerimiz var. Bunların tamamlanması için biz yeniden aday olma kararını aldık. Aynı şekilde yönetim kurulunda ki arkadaşlarımızla devam edeceğiz. Adaylığımızı kısa ve öz bir şekilde yaptığım konuşmayla açıklamak istedik.” diyerek programa katılım sağlayan üyelere teşekkürlerini sundu.

Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz’ın ardından kürsüye çıkan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz ise, Ticaret Odası’nın 2013 yılından bu yana yapmış olduğu çalışmaları katılımcılara anlattı.

YAPILAN ÇALIŞMALARI ANLATTI!

Başkan Yılmaz yaptığı konuşmasında “Burada bir araya gelerek hem yapılan çalışmalar hususunda yönetim kurulumuzu, meclis üyelerimizi bilgilendirmek hem de aday olduğumuzu açıklamak istedik.Projelerimizin devamı ve daha güzel işleri birlik ve beraberlik içerisinde yapmak için tekrar aday olduğumu ifade etmek isterim.”dedi.

 2013 yılında başkanlık görevine seçildiği günden bu güne kadar Çarşamba Ticaret Borsası ile birlikte M.Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu, İŞKUR ve KOSGEB Hizmet noktası, Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi, Türk Patent Ofisi ve Mesleki Yeterlilik Belgesi verilmesi noktasında birçok hizmeti faaliyete geçirdiklerini ifade eden Başkan Yılmaz, Şeker Fabrikası arazisine yapılacak olan Organize Sanayi Bölgesi için yapılan çalışmaların aşamalarını da paylaştı.
Yakın zamanda OSB için imar planı ve yer tahsisi işlemlerinin yapılacağını ifade eden Başkan Yılmaz, OSB’nin Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık ilçeleri için önemli bir ekonomik kazanım olacağını, onlarca fabrika ve binlerce çalışanın OSB’de yer alacağını dile getirdi.

SEÇİMLER 03-05 EKİM TARİHLERİNDE

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, konuşmasının son bölümünde Çarşamba Ticaret Borsası’nın seçim tarihini 03 Ekim 2017 Tarihinde gerçekleştirileceğini, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nın başkanlık seçimlerinin de 07 Ekim 2017 Tarihinde yapılacağını açıkladı.


Gerçekleştirilen toplantı konuşmalar ve tüm katılımcıların fotoğraf çekimi ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber