O şüphelide tutuklandı

O şüphelide tutuklandı
Çarşamba'da akaryakıt istasyonu önünde bir lokantacının tabancayla vurularak öldürülmesi olayında aracı kullandığı iddia edilen şüpheli Çarşamba Adliyesi'ne sevk edildi. Adliyeye çıkan O.G. tutuklandı.

Olay, Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkiindeki bir akaryakıt istasyonu bahçesinde geçen Cumartesi günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, lokanta işleten 3 çocuk babası Hasan Yazıcı'yı (35) vurarak öldürdüğü iddia edilen S.İ. (31) ile olay sırasında otomobili kullandığı ileri sürülen 33 yaşındaki O.G., olay yerinden kaçtı. Şüpheliler kaçtıkları otomobille kaza yapınca aracı terk etti. S.İ., jandarmanın takibi sonucu yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Çarşamba Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Olayda aracı kullandığı tespit edilen O.G. ise olaydan sonra Dikbıyık Jandarma Karakolu'na teslim oldu. Jandarma, cinayette kullanılan silahı bulmak için olay mahalline yakın bir alanda polis köpeği Çaba ile arama yaptı. Polis köpeği Çaba'nın silahı bulması sonrasında O.G, bugün Çarşamba Adliyesi'ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber