O Mehmetçik Samsunlu çıktı

O Mehmetçik Samsunlu çıktı
Sınırda Zeytin Dalı Harekatı’na katılan ve A Haber’in sorusunu ‘İstikamet Kızıl Elma’ diyerek cevaplayan Mehmetçik Samsunlu çıktı

Türk Silahlı Kuvvetlerin (TSK) Afrin’de PYD/PKK mevzilerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı tüm hızıyla devam ediyor. Havadan F-16’lar karadan da Mehmetçik ve Özgürlük Suriye Ordusu (ÖSO) terör yuvalarını bombalıyor.

Terör örgütlerinin Afrin’den temizlemek için başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’nın ikinci gününde Mehmetçik ile A Haber Yurt Haber Müdürü Kerim Ulak röportaj yaptı. Ulak’ın sorularını tank üzerinde cevaplayan Mehmetçiğin Samsunlu olduğu anlaşıldı. Uzman Çavuş Mehmet Kuzu olan Mehmetçik, Samsun’un Vezirköprü ilçesi nüfusuna kayıtlı. Ulak’ın ‘İstikamet neresi?’ sorusuna ‘Kızıl Elma’ diyerek cevap veren Kuzu, ailesine de mesaj göndererek, ‘bizi beklemesinler’ dedi. ‘Türkiye’ye bir mesajın var mı?’ sorusunu da Kuzu, ‘Bu vatanı kimse bölemez’ şeklinde konuştu.

Uzman Çavuş Mehmet Kuzu ile yapılan röportajı 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve A Haber Karadeniz Bölge Müdürü Mahmut Erdoğan ile birlikte sınıra görevli giden kameraman Yasin Köse yaptı.

Kaynak: www.haberlinki.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber