O KURUM ARTIK EMİN ELLERDE!

O KURUM ARTIK EMİN ELLERDE!
Tekkeköy İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İlkay Aydın, TFF Merkez Hakem Kurulu tarafından Samsun İl Hakem Kurulu Başkanlığına atandığı öğrenildi.

O kurum artık Samsun’ da emin ellerde. TFF Merkez Hakem Kurulu tarafından Samsun İl Hakem Kurulu Başkanlığına Eski Çarşamba halen Tekkeköy İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İlkay Aydın, TFF Merkez Hakem Kurulu tarafından Samsun İl Hakem Kurulu Başkanlığına atandığı öğrenildi.

Tekkeköy İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İlkay Aydın, TFF Merkez Hakem Kurulu tarafından Samsun İl Hakem Kurulu Başkanlığına atandığı bildirilirken yapılan açıklama şu şekilde, “MHK tarafından yapılan açıklamaya göre adayların psikoteknik testleri, yazılı ve yorum kural sınavları, hakemlik kariyerleri ve öğrenim durumları dikkate alınarak yapılan puan sıralamasında 50 puan ve üzerinde puan alanlar kendi illeri arasında sıralama yapılarak en yüksek puanı alandan itibaren sıralanarak İl Hakem Kurulu Başkanları belirlenmiştir. Üyemizi tebrik eder, görevinde başarılar ve kolaylıklar dileriz. FFHGD Samsun Şubesi Yönetim Kurulu” denildi.

İlkay Aydın’ a Haber Expres Gazetesi olarak yeni görevi hayırlı uğurlu olsun der, görevinde başarılar diliyoruz.

HABER - FOTO: Erol ŞEKER – Yağmur AYAN - İbrahim ERTÜRK

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber