O futbolcu artık yok!

O futbolcu artık yok!
Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çarşambaspor’da Turhal maçı sonrasında kritik kararlar alındı

Çarşamspor’un bugün kendi sahasında ağırladığı rakibi Turhalspor karşılaşması’nda maç golsüz sonuçlandı ama maçın sonunda yaşanılan olaylar gündeme oturdu. Golsüz beraberlikle sonuçlanan Turhal maçında son düdüğü çalan Onur Bingöl’e itirazlarda bulunan Çarşambaspor’lu oyuncu Yılmaz Ersoy’a kendi takımından arkadaşı Barış Bozkurt’un tekme tokatlı saldırısına uğradı.

20141012aw214659_07.jpg

Maç sonunda soyunma odasına giderken hakemin yanına gelen Yılmaz’a , takım arkadaşı Barış saha ortasında saldırdı. Tekme Tokat saha ortasında arkadaşı Yılmaz’a saldıran Barış’ı teknik hoca, görevliler ve emniyet güçleri zor ayırdı. Olayı tribünlerden izleyen Çarşambaspor’lu taraftarlar Barış’ı protesto etti.

Yaşanılan kavga sonrasında gözyaşlarına hakim olamayan Yılmaz’ı taraftar alkışlayarak destek çıktı. Maç sonrası toplanan yönetim kurulu ve teknik heyet Barış Bozkurt’u kadro dışı bırakarak takımla olan tüm ilişiğini kestiği öğrenildi.

20141012aw214659_06.jpg

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker’e konuya ilişkin ilk açıklamalarda bulunan Çarşambaspor Teknik Direktörü Tarkan Demirhan, “Çarşambaspor oyuncusu Barış Bozkurt’la Turhal maçının sonunda takım arkadaşı Yılmaz’a sergilediği kötü davranışın ardından kadro dışı bıraktık. Barış’la tüm olan ilişiğimizi kulüp olarak kestik. Yaptığı hareket çok yanlıştı. Taraftarların önünde yapılan bu hareket affedilemezdi. Hiçbir futbolcu Çarşambaspor’dan, yönetiminden, teknik heyetinden büyük değil. Herkes haddini bilecek. Uyarılacak futbolcu olacaksa bunu saha dışında teknik heyet uyarır. Futbolcunun bu şekilde arkadaşına saldırması kabul edilemez.Bundan sonra bu kadro çıkıp sahada Çarşambaspor adına yakışır bir şekilde ter dökecek. Müdalesini Çarşambaspor’un çıkarı için verecek. Şampiyon olamayabiliriz. Her maçı da kazanamayabiliriz. Ama Çarşambaspor’un adını hiç kimseye bu şekilde yıprattırmayız.” Şeklinde konuştu.

HABER: Nevzat AKKAYA 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber