Nuran Dutlu'nun katilleri tutuklandı

Nuran Dutlunun katilleri tutuklandı
İzmit Kandıra yolu Çayırköy mevkiinde elleri kesilmiş halde cesedi bulunan Nuran Dutlu’nun katil zanlıları tutuklandı.

İzmit Kandıra yolu Çayırköy mevkiinde 22 Ocak tarihinde boş arsada cesedi bulunan Nuran Dutlu'nun Kayseri’de yakalanan cinayet zanlıları Muhammet Yıldız ile Sertaç Özer sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı. Cinayetin asli faili olan Muhammet Yıldız Kandıra Cezaevi'ne, sevgilisi Sertaç Özer ise Gebze Kadın Tutukevi'ne gönderildi. Cinayet zanlısı Muhammet Yıldız’ın

“En büyük hatam cesedi bıraktığım yer sizin bölgeniz olması” itirafı Kocaeli Jandarması’nın başarısını bir kez daha gözler önüne serdi.

Daha önce meydana gelen Serpil Öğretmen cinayetiyle çifte cinayete kurban giden Hüseyin Şenel ve Özgün Aslan olaylarını çözen Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı İstihbarat ekipleri, Nuran Dutlu cinayetini de çözmeyi başardı. Büyük bir titizlikle 83 gün boyunca 18 ilde devam eden araştırmalarını Kayseri’de sonuçlandıran jandarma ekipleri Kayseri’de vahşi cinayetin zanlısı Muhammet Yıldız ile Sertaç Özer’i yakalamayı başardı.

Cinayeti en ince detayına kadar anlatan Muhammet Yıldız, adliyeye sevk edilmeden hemen önce de, “En büyük hatam, cesedi bıraktığım yerin sizin bölgeniz olması” diyerek Nuran Dutlu’yu öldürmekten ziyade cesedi bıraktığı yerin de pişmanlığını yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Asayiş