"Nöbet bize verildi ve biz bu nöbetimizi namus bileceğiz"

Nöbet bize verildi ve biz bu nöbetimizi namus bileceğiz
MHP Samsun İl Başkanlığı tarafından Enis Düğün Salonlarında "Maziden Atiye Gönül Sofrası" iftar yemeği programına partili partisiz tüm Samsun'luları davet eden İl Başkanı Tekin, " Gönüllü olarak çileye talip olabilecek insanlarımız var. Şuan nöbet bize ve

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Taner Tekin yaptığı açıklamasında, "Başbuğumuzun emaneti bu hareketin kökü, beşiği, Ülkü Ocakları ve en kutlu çatısı beyni Milliyetçi Hareket Partisinin Samsun İl Başkanlıkları olarak geleneksel hale gelen iftar soframıza mensubiyet şuuruyla bağlı kendini Ülkücü ve MHP'li hisseden herkesi ayrım yapmadan misafir değil ev sahibi olarak soframıza davet ediyoruz. Tüm Samsun'lu vatandaşlarımızı da misafir etmekten onur duyacağımızı belirtiyoruz." ifadeleri ile iftar programına davet eden Tekin şöyle devam etti.

Başkan Taner Tekin, "Bu mübarek ayda bu mübarek sofrada da bizlere eşlik edecek hala hazırda bu cefakar ve çileli hareketin lideri Muhterem Genel Başkanımızın olması ayrı şeref ve gurur kaynağımızdır. Hal böyleyken üzülerek görüyorum ki; iftar sofrasını bile öç almak, kısır siyasi çekişmeye malzeme etmek isteyenler olmadık dedikodular üretenler var... Şehitler emaneti bu kutlu dava ve teşkilatlarımız hiç birimizin tapulu malı olmadığı gibi hiç birimize muhtaç değildir. Gönüllü olarak çileye talip olabilecek çok değerli insanlarımız var. Şuan nöbet bize verildi ve biz bu nöbetimizi namus bileceğiz. Nöbeti devredeceğimiz güne kadarda Ülküdaşlık hukukunun dışına çıkmayacak temel felsefemiz Lider -Teşkilat - Doktrinden şaşmayacağız. Bu uğurda gücümüz yettiğince mücadelemizi vereceğiz. Bizim yanımızda olsun yada olmasın kimse düşmanımız, ötekimiz değildir. Biz herkesin usulünce eleştirisine saygı duymaya devam edeceğiz. Haklı olarak da gösterdiğimiz saygının en azından yarısını da bekliyor olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Salı Günü Makro AVM Enis Düğün Salonlarında ki Maziden Atiye Gönül Saframıza herkesi bekliyoruz..." DEDİ.

HABER - FOTO: Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir