Niksar-Akkuş-Ünye yolu için başkanlar el ele verdi

Niksar-Akkuş-Ünye yolu için başkanlar el ele verdi
Tokat ile Niksar arasında yol çalışmaları devam ederken, Niksar-Akkuş-Ünye karayolu için belediye başkanları beraberinde AK Parti ilçe başkanlarıyla el ele vererek, yolun kısa sürede başlaması için Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürlüğünü ziyaret ettiler

Niksar'ı Akkuş ile Ünye'ye bağlayacak yol için Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Akkuş Belediye Başkanı İse Demirci, Ak Parti Niksar İlçe Başkanı Kemal Yılmaz, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti Akkuş İlçe Başkanı Ramazan Acar Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürü Kenan Keskin'i makamında ziyaret ettiler. Ziyaretin ardından konuşan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Ünye-Niksar yolunun bölge için yüksek öneme sahip olduğunu belirtti.

Başkan Özcan,"Ak Parti Niksar, Akkuş ve ilçe başkanlarımız ile Ünye ve Akkuş belediye başkanlarımız ile el ele vererek, yolumuzun kısa sürede yapımına başlanması için girişimlerde bulunduk. Bu konuda bizlere hassasiyet göstererek bizleri kabul eden Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürü Kenan Keskin'e teşekkür ediyorum. Belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımızla birlikte bundan sonra hep birlikte hareket edeceğiz. Rabbim yolumuzu açık eylesin." dedi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise üç ilçe olarak el birliğiyle aşamayacakları bir şey olmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz