Nihat Soğuk, “Hazırız, Kararlıyız”

Nihat Soğuk, “Hazırız, Kararlıyız”
Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nihat Soğuk, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı binasında Çarşamba Belediyesi Başkanlığı Aday Adaylığı açıklamasında bulundu

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nihat Soğuk, AK Parti Çarşamba ilçe binasında partililere Çarşamba Belediyesi Başkanlığı Aday Adaylığı açıklamasında bulundu. Konuşmalarına basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler gününü kutlayarak başkalayan aday adayı Nihat Soğuk, “Emek ve fedakarliklarıyla her zaman yanımızda olan değerli basın mensuplarımızın "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

Geçmiş yıllarda üstlendiği görevlerinden bahseden Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Çarşamba Belediyesi Başkanlığı Aday Adayı Nihat Soğuk, “Beni siyaseten bir çoğunuz tanıyorsunuz. Geçmişte Çınarlık Belediye Başkanlığı şu an ise Çarşamba Meclis Üyesi olarak Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekilliği görevini icra ediyorum. Meslek hayatım Çarşambaspor, Tokatspor ve Sökespor'da profesyonel futbolcu olarak başladı. Bir süre esnaflık yaptıktan sonra Çınarlık Beldesi'nde Refah ve Fazilet Partilerinde Kurucu Belde Başkanlığı, Fazilet Partisi Meclis üyeliği ardından ise Fazilet Partisi’nden 1999 yılında başlayan Çınarlık Belediye Başkanlığı görevimi yürüttüm. 2001 yılında AK Parti'nin kurulmasıyla, 1994 yılından beri büyük inanç ve sevgiyle Erdoğan'la birlikte yola devam ettim. 15 yil Çınarlık Belediye Başkanlığı, 2014 yılı itibariyle Çarşamba ilçesi Meclis Üyeliği ve Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekilliği ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekilliği yaptım.” şeklinde konuştu.

“Hizmet bayrağını çok daha ileriye taşımak amacıyla Çarşamba Belediye Başkanlığı’na talibim”
Çarşamba ilçesinde ki yapılan hizmetleri daha ileriye taşımak amacıyla aday olduğunu dile getiren Aday adayı Soğuk, “Bugün itibarıyla Samsun'un en önemli ve en kıymetli ilçelerinden biri olan Çarşamba ilçemizin belediye başkanlığına halkımızın teveccühü ve büyüklerimizin desteği ile aday adayıyım. 2019 yılından beri Çarşambamızda çok önemli hizmetler veren başkanımız Halit Doğan'ın Büyükşehir Belediyemize Başkan aday olarak açıklanmasının ardından hizmet bayrağını çok daha ileriye taşımak amacıyla Çarşamba Belediye Başkanlığı’na talibim. Bu süreç içerisinde kalbi halka hizmet amacıyla çarpan, Çarşamba’nın sosyoekonomik, kültürel ve belediyecilik hizmetlerine katkı sağlamış, ilçemizi mevcut halinden hep daha ileriye taşıma aşkı taşıyan tüm kardeşlerimle birlikte hareket etmek istiyorum.” Cümlelerini kullandı.

“Kutsal hizmet yolculuğunu başlatmaya hazırız ve kararlıyız”
Çarşamba ilçesinin mevcut yapısı ile daha iyi yerlerde olması gerekiğini vurgulayan Soğuk, “Potansiyeli ve mevcut yapısı ile çok daha iyi yerlerde olmayı hak eden Çarşamba için Allah'ın yardımı, hükümetimizin tecrübesi, Büyükşehir Belediyemizin katkılar ve halkımızın desteğiyle bu kutsal hizmet yolculuğunu başlatmaya hazırız ve kararlıyız. Çarşambamız için bundan sonrası çok daha güzel ve aydınlık olacaktır. Bugün burada bulunan parti üyelerimize, hemşerilerimize ve bügüne kadar Çarşambamıza hizmet eden tüm belediye başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Hazırız, kararlıyız, başlasın Çarşamba Yüzyılı.” diye ifade etti.

Soğuk, konuşmalarının ardından parti üyelerinin hayırlı olsun dileklerini selamlaşarak kabul etti.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber