NEVŞEHİR KAMPI SONA ERİYOR SON HAZIRLIK MAÇI KEPEZ BELEDİYESPOR’LA

NEVŞEHİR KAMPI SONA ERİYOR  SON HAZIRLIK MAÇI KEPEZ BELEDİYESPOR’LA
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çarşambaspor’da Nevşehir’de ki kamp programı sona eriyor

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan Çarşambaspor, Nevşehir kampına son iki hazırlık maçı sığdırarak Çarşamba günü Çarşamba ilçesine dönüyor. Nevşehir kampı süresince iyi bir çalışma ortamında bulunan Yeşil-Beyazlı ekip, hazırlık maçlarıyla kamp sonuna gelinirken kadroda şekillenmeye başladığı belirtildi.

Nevşehir kampıyla yeni sezona hazırlanan Çarşambaspor’da yeni transferlerinde gündemde olduğu bu transferlerin her an gerçekleşebileceği konuşuluyor.

Teknik Sorumlu Besim Durmuş, kamp süresince iyi bir çalışma ortamı bulduklarını kampın çok faydalı geçtiğini futbolcularını daha yakından tanıdığını belirterek, “Yeni sezona iddialı hazırlanıyor. Kamp süresince yaptığımız hazırlık maçlarında futbolcularım zaman zaman ortaya koydukları göze hoş gelen görüntü bizi yeni sezon öncesi umutlandırıyor. Takım olarak kaliteli  bir ekip olduğumuza inanıyorum. Nevşehir kampının ardından Çarşamba’da Adapark Tesisleri’nde çalışmalarımız yeni sezon öncesi aynı ciddiyetle sürecektir.”diyerek yeni sezon öncesi iyi yolda olduklarını dile getirdi.

Haber-Fotoğraf: Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir