Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Nerenizi yırtarsanız yırtın.

Nerenizi yırtarsanız yırtın.

 

Demek ki bazen yazmamak en güzel cevap oluyor.

Ama biz yazmadığımızda yazılanları görmek veya telefonlarda, maillerde gelenleri dinlemek okumak daha da zormuş. Evet, Pazar günü Samsun’ da başkalarına göre 4, bana göre 8 şiddetinde CHP DEPREMİ oldu.

Ama her nedense dün Gazetemizde tek satır yazmadım. Yani bizim deyimle haberi görmedim. Herkesin bir tepkisi olur. Bu da Haber Expres Gazetesi adına şahsımın tepkisidir.

Türkiye ile bütünleşen ve yıllardır olmadığı kadar hararetli ve bir o kadar da şaşalı bir miting yapacaksınız. Ama yönetici konumunda ki insanlar kendilerinin ne yaptığını, neye hizmet ettiğini bilmeyeceksiniz.

Yani Haber Expres Gazetesinin bir KURUM olduğunu hala birileri veya bazı yerler anlayamamış.

Dün bazı sevdiğimiz insanlar arayarak bu adeta DEPREM gibi yıllardır olmayan mitingi nasıl haber yapmazsınız Erol Bey diyerek tepki gösterdiler.

Ne acıdır ki; yine sorumlu olanlar bunu görmedi, anlamadı ama CHP ye gönülden bağlı olanlar bunu yüreğinde hissederek arayıp sordu önce tepki gösterdiler sonra da ne olursa olsun bu haber yapılmalı idi dedi. Sonra gel gör ki biz bu haberi yapsaydık ne olacaktı ki.

Haber zaten çoğu gazetede vardı. Vardı da ne oldu. Kimsi (bizde de dahil) HAS Partinin tabelasına kapatma, Merzifon, Ordu’dan partililer geldi veya Konuşma yapılacak aracın 15 metre ileri bile konuşlandırıldığı yazıldı çizildi. Yani meyve vermeye başlayan ağaç taşlanmaya başladı.

Allah’ını seven şimdi söylesin.

O aracın 15 metre ileri konuşlandırıldığını hangi aklı evvel gidip metre ile ölçüp biçip haber yaptı. Bazen meslektaşlarımızı da anlayamıyorum. 15 metre. Ya o 15 metre değil idi ise nasıl hesap verecekler. Belki 20 metre ileri idi. Kime ne. Sen o 30 dönümlük meydanın dolup taştığını, binaların çatılarında camlarında olanları neden yazmazsın.

Kör Allaha nasıl bakarsa şaşı da öyle bakarmış…

Sonra hangi partinin mitinginde çevre il ve ilçelerden partililere gelmiyor sorarım.

Ben çok iyi hatırlıyorum. MHP, CHP, DSP, SP, AK Parti ve diğer tüm partiler çevre il ve ilçelerde ki mitinglere gitmedi mi?

Unutmayın Çarşamba, Samsun’ dan Ordu hatta Rize’ye, Çoruma kadar mitinglere gitmedi mi kimse.

Şimdi herkes dut yemiş bülbül oldu. Oy uğruna, rant uğruna beleş beleş konuşuyorlar. Yarın paralı olacaksa bilemem.

Siz bunları bir kenara bırakın da önce şunlara iyi bakın.

1 – Her seçim döneminde arttırılan SÖYLEM POLİMİĞİ BU DÖNEM NEDEN ERKEN BAŞLATILDI. AK Parti diğerlerine, diğerleri AK Partiye akılları sıra bindir babam bindiriyorlar. BEŞERİ MAHLÛKAT, BOZKURT, ÇAKAL, falan filan…

Millet kan ağlıyor kimsenin umurunda değil. Ekonomi mükemmelmiş. Yesinler. Milletin ciğeri patlıyor ödemelerini yapamamaktan. Oy vermeye geldi mi nasıl olsa kim daha çok verirse o kazanacak. Boşuna kimse kimseyi kandırmasın. Yeminler, dualar, kartlar, fişler, cart, curtlar kimse çoksa o kazanacaktır. Artık siyaset maddiyata girmedi mi?. Kimse Ülkenin geleceği için çalışıyoruz, halkı düşünüyoruz martavalını okumasın. Halk çoktan unutuldu. Bunu bir görseler, halkı görenin kazanacağını bilseler inanın siyasetin kaynağı halk yani bu MİLLET olacaktır.

2- Millet demişken. YSK’yı biliyorsunuz. 12 Milletvekilini (BDP’nin) kabul etmemişti. Sonra Ülke bir anda yangın yeri oldu. Sokaklarda yangınlar, polise Molotoflar atıldı falan filan.

O günlerde YSK’ nın 7-8 kişiyi onaylayacağını ama diğerlerini onaylamayacağını demiştik. Falcı değiliz. Bu bir siyaset geleneği ve görüşü idi. Ve sonuçta kişi evrakını tamamlayınca iş düzeldi. İnada bindirenler yine onaylanmadı. Hukuk yani kanunlara uymayanı “GELİN BİZ BECEREMİYORUZ SEN BECER” deyip Milletvekili sandalyesine mi oturalım. Olmadı gelin bu adamları seçime bile almadan TBMM’ye sokalım. Sonra da TÜRKİYE’ nin sokaklarını yangın yerine, kavga ortamına götürsünler.

Velhasıl beyler. Seçime gidiyor bu ülke SAVAŞA DEĞİL. Siyasetçileri de artık seviyeli ve akıllı sözler söylemeli…

Siyasetçiler, bizleri yönetmeye hazırlananlar. Siz kendi aranızda barışı sağlayın bu halkı da kendinize benzetmeyin. Nasıl olsa bu millet kararını sandıkta verir. Halk depremlerinin şiddeti çoğu zaman 8 bile tırıs gelir tırıs gider. Unutmayın.

Sizi bir sandığa bu millet gömerse bir daha tabelanız bile kalmaz.

Halkı unutursanız halk sizi unutmaz ebediyen gömer. O zaman demek oluyor ki; Halkı kullanmayın, halkın duyguları ile oynamayın. Sadece seçiminizi yapın gidin oturun ceylan derisi koltuklarınıza. Başka ihsan istemiyoruz. Zaten gidince unutuyorsunuz. En azından bu dönemde az milleti pohpohlayın yeter. En iyi pohpohlayan nasılsa kazanacak.

Nerenizi yırtarsanız yırtın.

NOT: Önce ki gün Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan uzman çavuşlardan Durdu Çapar, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Şehit olan Uzman Çavuş kardeşim Durdu Çapar’a Allahtan rahmet, ailesine başsağlığı, aynı saldırıda yaralanan Uzman çavuş Yalçın Bozok, kardeşime, meslektaşıma acil şifalar diliyorum. Ne yaparsalar yapsınlar… BİR ÖLÜR, BİN DİRİLİRİZ… Bu hain saldırıyı kınıyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi