Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Nerenizi yırtarsanız yırtın…

Nerenizi yırtarsanız yırtın…

 

Dedik ya!

Nerenizi yırtarsanız yırtın…

Sonra dedik ki CHP nin Pazar günü Samsun’ da 8 şiddetinde depremi oldu. Ama biz haberi görmedik yâda başka deyişle göremedik. Çünkü bizlerin de bir kurum olduğunu herkes ya da birileri iyice öğrenecek dedik. Dün bu yazımızın yayımlanması üzerine CHP Samsun Milletvekili çok sevdiğim Prof. Dr. Haluk Koç gazetemize geldi.

İnanın bu adamı gördüğüm vakit doktora gitme ihtiyacı duymuyorum. Çünkü ender böyle kişilerle sohbeti severim. Çarşamba’ da bir bilemediniz zorlarsak 2 kişi vardır.

Her derdimi paylaştığım. Hele birisi var ki. Allah ondan sağ olsun her gidişimde iki kahkaha atıp şen şakrak birkaç kelam etimi bana trilyon verseler onun kadar sağlık ve huzur veremiyor.

Tıpkı onun gibi Koç’ a da kızamıyorum. Gerçekten de o sevgisini Samsun’ un sınırlarını aşan bir biçimde ispatlamış bir isim.

Dün yine geldi.

Gazeteye geldiğinde sanki yıllardır bu gazetenin içinde görev yapmış bir kişi imiş gibi personellerimizle olsun bizlerle olsun parti teşkilatı yöneticileri ile daldılar içeriye ve uzun süre koyu bir sohbet tutturduk.

İşte istediğim Milletvekili profili böyle olmalı.

Sayın Koç hiçbir siyasi partiye kırgınlığını, kızgınlığını, söylem polemiğini konuşmadı.

Sadece3 dedi ki;

Halk inim inim inliyor ama kimseye de konuşamıyor, derdini anlatamıyor.

Bunu 13 Haziran sabahı CHP yi iktidara getirerek ilk ayağa kalkmayı, başlarını kaldırmayı becereceklerine inanıyorum. Birkaç makarna, kömür çuvalı ile bu millet sürekli uyumaz. Sosyal devlet olmanın yolu devlet halkına yüzünü dönecek. Sırtını dönmeye başladı mı iş bitmiştir. CHP bu defa iktidara bu rüzgarla gelecektir. Başka yolu da yok. İnsanların yüzünden bezginlik akıyor adeta. Yorgunluk, korku endişe izleri mevcut. Bekleyin CHP geliyor. Kimse CHP yi laflarla, bilmem nelerle yıkmaya kalkışmasın, Pazar günü halk cevabını Samsun Cumhuriyet Meydanında vermiştir. Samsun göreceksiniz 4-5 Milletvekilini CHP den uğurlayacak” dedi.

Daha çok şeyler dedi.

Bir de dedi ki.

Haber Expres Gazetesinin eti budu ne ki yazıyor, çiziyor. Kardeşim bunca yıldır yazdıklarını gazetenden, internetinden izliyorum. Bu kadar yazdıkları ile örtüşen kaç gazete var. Kaç gazete bu kadar maddi imkânsızlıklar içinde ayakta kalabilmiştir. Sizleri kutluyorum.

Eyvallah hocam.

Bu gazla artık sırtım yere gelmez. En azından siz söylediniz. İşte trilyon vermiş gibi oldunuz.

Bizin de istediğimiz kalbimizin okşanması, hatırlanmak ve değerinin verilmesiydi.

Bunu başardınız. Bizde biliyoruz ki o yazdıklarımız ya da yazmadıklarımız için değil sadece Erol Şeker’i ve personellerini gazeteyi sevdiğiniz için geldiler.

Bizde diyoruz ki YOLUNUZ AÇIK OLSUN… Dedik ya dün Çarşamba’ya Haluk Koç geldi…

***  

Aslında bu konuyu bir haftadır yazmaya uğraşıyorum da… O da hep işleri karıştırıyor.

BAŞ POLİSLİK…

Evet, Geçtiğimiz hafta İçişleri Bakanının gelişi ile Samsun’ da devreye yani kanunlaşarak yürürlüğe giren Baş polislik rütbeleri Çarşambada da alanlar için sade bir tören düzenlendi.

  Bu törende 6 tane pırıl pırıl Polis memurumuz Baş polis rütbesine terfi ettiler.

Kendilerini kutluyorum.

Çarşambanın eski asayiş durumunu, vatandaşın polise bakış tarzını çok iyi biliyoruz.

Bu gün bu eski bakışlar olsun, asayiş olsun şükürler olsun çoğu il ve ilçelerden daha iyi seviyeye ulaştı. Bunu yapanlar belli. İsim isim vermek doğru değil.

Bana birileri kızıyor ama ben yine de isim vereceğim. Unuttuklarım olursa özür dilerim.

Eskileri bir daha yazmaya gerek yok. O isimler 2 yi geçmez.

Şimdikilere bakalım.

Nursal Bilkay, Ahmet Kadri Özaslan, Latif Boz ve Âdem Keskin, Komiserler ile tüm personeller. Büyük bir özveri ile çalışıyorlar. Bu başarı bu ekibindir.

Onlar bu ilçede yenilikler ve asayiş, emniyet ile eğitim de durmadan çalışıyorlar.

Eskiden polis ile vatandaş bir birine adeta öcü gibi bakar yada hiçbir şekilde uyum yaşanmazken, bu gün bunların hepsi sona erdi. Başarıdan başarıya ilerliyorlar.

Bu başarılar içinde ilçemizden 6 Polis Memuru da baş polisliğe terfi etti. Demek ki başarı tek başına değil ekip işi ile oluyormuş. Bu ekibi oluşturmak zor, çalıştırmak daha zor ama en önemlisi başarıyı yakalamak çok çok daha zor. Bu başarıları yakalayan İlçe Emniyete teşekkürler ediyor Baş polislik görevlerinin

Hayırlı uğurlu olsun…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erol ŞEKER Arşivi