İBRAHİM GÜLER

İBRAHİM GÜLER

NEREDE DEVLETİN GÖREVLİLERİ

NEREDE DEVLETİN GÖREVLİLERİ

 

Saygı değer okuyucularım;

Bu günlerde yani 2013 yılı ocak ayı içindeki siyasi olaylarla, Paris’te katledilen VATAN haini pkk, kurucusu 3 kadının ölülerini bu ülkeye hainlik yapmakla suçlu ve adli makamlarla yakalama kararı olan ve  bu ülkeye Türk uçakları ile getirilmesidir. Hainlere Diyarbakır ilimizde tören yapılmasıdır

Bu törende biliyorsunuz TÜRK Bayrağı kullanmazlar ama kendi paçavraları ile tören yapmaları ve buna devletimizi idare eden hükümetin izin vermesi ki bilmiyorum izin alındı mı?

Geçenlerde Osman PAMUKOĞLU paşanın bir siyasi Partinin genel başkanı olması dolayısıyla söylediği Doğu illerimiz artık işgal altındadır, filen işgal edilmiştir sözü bence ne kadar yerinde değil mi?

 Terörist cenazelerinde yapılan devlet ki öyle Bir fiil TC. belediyeleri katılmış ki, öyle Belediyeler dolaylıda olsa bu Cumhuriyet Devletinin, İçişleri Bakanının Denetiminde. Nerede Valiler, nerede Kaymakamlar, Nerede bağımsız mahkemeler. Bu bağımsız mahkemelerdeki Sayın hakim ve Savcıların maaşlarını bu devlet ödemiyor mu?.

Efendim ne imiş olaysız bir törenmiş. Allah aşkına olayın hepsi olay değil mi? NEREDE DEVLETİN GÖREVLİLERİ, BİZ SİYASİLERİ BU HAİNLERE TÖRENMİ YAPSIN DİYE SEÇTİK.

Diğer hazmedemediğim konu Öcalan’la pazarlık:

Yani pkk ile görüşmeler ve anlaşmalar yapmak!?.  Arkadaş nerede görülmüş vatan haini ile görüşme ve pazarlık yapıldığı.

Arkadaş bu terör örgütünün elinde neyi var ne görüşü yapıyorsun ne alacaksın ne vereceksin. Her halde malum ki öyle sanıyorum, Sayın Osman Pamukoğlu paşanın dediği doğru gibi geliyor. Doğu İllerimiz kısmen işgal altında değil mi. Yapılan cenaze töreninde hiç Türk bayrağı gördünüz mü? İşte pkk ile görüşme Öcalan’la anlaşma, sanırım bu bilmem daha açık bir şey daha söylememe ne gerek var,

 Değerli okurlarım;

Atatürk’ün Gençliğe hitabesinde gaflet ve dalaletten bahsediyor. İşte on yıl iktidarda olmanın gafleti bu bence. Diyelim bir anlaşma yaptınız bu terör örgütü ile. Bu ne anlama geliyor?.

Dostlarım yapılan anlaşma sonucu diyecekleri söz; Biz artık ayrı bir Devletiz, bakınız Türkiye Cumhuriyeti bizi tanıdı anlaşmada yaptı. İşte belge diğer devletlere de bizi tanıyın demeyeceklerini biliyor musun?

Zaten onların planı değil mi bu bunları kim destekliyor yardım ediyorsa mutlaka tanıyacaklar. İşte hata burada. Şimdi aklıma gelen gene ATAMIN gençliğe hitabesindeki Şu sözü Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur. O zaman bu kan harekete mutlaka geçmelidir sevgilerimi sunuyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İBRAHİM GÜLER Arşivi

SORMA

24 Haziran 2013 Pazartesi 09:31