Nene Hatun Anaokulu’nda Yerli Malı etkinliği

Nene Hatun Anaokulu’nda Yerli Malı etkinliği
Yerli malı haftası etkinlikleri kapsamında , yerli malı kullanımına dikkat çekmek ve öğrencilerde bu bilincin oluşmasına katkı sağlanması  amacıyla Çarşamba Nene Hatun Anaokulu renkli bir etkinlik düzenledi

E-TWİNNİNG Projesi kapsamında 24 ilin katılımıyla hazırlanan ‘’Yerli Malı Herkes Bunu Tanımalı ‘’ projesi ile faklı yöre ve illerden gelen  paydaş ürünlerin tanıtım sergisi yapıldı. Sergi katılımcılardan tam not aldı.

Nene Hatun Anaokulunun bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte 24 ilden gönderilen her  İlin yöresel ürünleri tanıtıldı. Bu etkinliğimizde hem anasınıfı öğrencileri hem de misafirler diğer illerin yöresel ürünlerini tanıma fırsatı buldular.

Yerli Malı Haftası kapsamında yapılan etkinlik  Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, İlçe Müftüsü Osman Karagöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Şube Müdürü Ayhan Hoş, Gençlik Merkezi Müdürü Ramazan Katoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Akik Tapur, okul ve kurum müdürleri  ve velilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi.  

Milli eğitim Müdürü Mustafa Özdemir programda yaptığı konuşmasında, “Öğrencilere illeri ve o yöreye ait ürünleri  anaokulundan itibaren tanıtmak amacıyla yapılan bu projenin öğrenciler üzerinde daha akılda kalıcı olacağını düşünüyorum  bu işin temeli çocuklar ve gençler...Güzel bir etkinlik oldu emeği  geçen   öğretmenlerimizi , velilerimizi  ve   idarecilerimizi tebrik ediyorum’’  dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Eğitim