NENE HATUN ANAOKULU ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI

NENE HATUN ANAOKULU ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI
Öğrencilerine vatan, millet ve bayrak sevgisini aşılamak amacıyla Çarşamba Nene Hatun Anaokulu tarafından hazırlanan “Nene Hatun’un Torunlarıyız” projesi kapsamında Çarşamba Öğretmenevi Konferans Salonu’nda “Şehitler” konulu etkinlik düzenlendi

Hazırlanan etkinliğe Samsun Maarif Müfettişleri Başkanı Selim Çakır, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Sezer, okul müdürleri, veliler ve davetliler katıldı.
Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Katibe Pelit, “Bir daha dönmemek üzere gidenleri, tarihin yazdığı en gerçek, en şerefli kahramanlarını hatırlamak üzere buradayız. 15 Temmuz’da meydanlarda tıpkı Çanakkale’de, İstikak Savaşımızda olduğu gibi fertleriyle tek yürek olmuş, iradesini bir avuç darbeciye çiğnetmeyen büyük Türk milleti vardı. Türk Milleti 15 Temmuz’da bu toprakları vatan olarak sahiplenme konusunda ki kararlılığını ortaya koymuştur. Küçük bir çaba büyük bir gelecek hazırlar ilkesinden hareketle okulumuzda almış olduğumuz her kararın merkezinde çocuklarımız vardır. Çünkü gelecek bu ellere teslim edileceğinden, bize düşen Adı Ömer, Kanı Halis, Yüreği Demiryiğitler, Nene Hatunlar yetiştirmektir.” Dedi.
Yapılan konuşmanın ardından çeşitli gösteriler yapıldı. Gösterilerin ardından program son buldu.

nenehatun1.jpg

nenehatun3.jpg

nenehatun2.jpg

nenehatun4.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir