Nazmi Erol’dan veda ziyaretleri

Nazmi Erol’dan veda ziyaretleri
Çarşamba İlçesi’nde bir dönem başarılı Vergi Dairesi Müdürlüğü görevini yürüten Samsun Vergi Dairesi Müdür Vekili Nazmi Erol’un tayininin Hatay iline çıkmasının ardından Çarşamba'da bir dizi veda ziyaretlerinde bulundu.

Uzun yıllar Çarşamba Vergi Dairesi Müdürlüğü görevinde bulunan ve 7-8 yıldan bu yana Samsun Vergi Dairesi Müdür Vekili Nazmi Erol Hatay’a Vergi Dairesi Müdürü olarak atanmıştı. 11 Ağustos 2014 tarihinde yeni görevine başlayacak olan Erol, gidişi öncesi görev yaptığı süre içerisinde Çarşamba’da ki dostları ve kamu kurum çalışanları ile bir araya gelerek helallik aldı.

Çarşamba İlçesi’nde gazetemizi de ziyaret eden Nazmi Erol, Yazı İşleri Müdürümüz Erol Şeker ile bir süre sohbet etti. Sohbette, Çarşamba İlçesi’nde gazetemizin ilçeyi tanıtımında büyük rol oynadığını ifade ederek “Görev yaptığım zamanlarda Erol Bey’in çalışkan kişiliği ile tanıştım. Gerçekten mesleğini severek yapan birisi. Kendisine bana göstermiş olduğu yakınlıktan dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi. Vergi Dairesi Müdürü Nazmi Erol, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker’den ve gazetemiz personelinden Helallik isteyerek ziyaretlerine devam etti.

İlçede ki bazı resmi kamu kurumları ve STK ları sırasıyla ziyaret eden Nazmi Erol, gün içinde Emirgan Cafe’de İlçede görev yapan Mali Müşavir meslektaşlarıyla bir araya geldi. Burada da bir süre sohbet eden Erol, yola çıkmak üzere helallik alarak Çarşamba ilçesi’nden ayrıldı. Vergi Dairesi Müdürü Nazmi Erol Pazartesi Günü Hatay'da Ki Yeni Görev Yerinde Göreve Başlayacağı Öğrenildi.

HABER-FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber