Nazlı & Mustafa’nın görkemli düğünü

Nazlı & Mustafa’nın görkemli düğünü
Nazlı & Mustafa’nın görkemli düğünü

Çarşamba’nın tanınan ve sevilen kuaförlerinden Titizel Kuaför sahibi Muammer ve eşi Emriye Yılmaz çiftinin kızları Nazlınur ile Nurgül ve Ahmet Eryiğit çiftinin oğulları Mustafa, Gökçe Düğün  Salonu’nda gerçekleştirilendillere destan düğün töreni ile dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadılar.

Çarşamba Gökçe Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen görkemli düğün töreninde Çarşamba’nın tanınan ve çokça kişinin tercih ettiği Titizel Kuaför sahibi Muammer ve eşi Emriye Yılmaz çiftinin kızları Nazlınur ile Nurgül ve Ahmet Eryiğit çiftinin oğulları Mustafa, dünya evine girdiler.

Katılımın yoğun olduğu salonda davetliler Nazlı & Mustafa çiftine mutluluklar dilerken, Yılmaz ve Ertekin ailelerini tebrik ettiler. Davetlileri Düğün Salonu’nun girişinde karşılayan genç çiftin aileleri ise gelen tebrikleri kabul ederek katılımlarından dolayı şükranlarını sundular.

Gerçekleştirilen muhteşem düğüne ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, mülki ve idari amirler, mahalle muhtarları, oda ve dernek başkanları, işadamları, adliye, emniyet ve hastane personeli, avukatlar, doktorlar, İstanbul, İzmir, Ordu, Ankara, Samsun ve civar ilçelerden katılım sağlandı. Programları nedeniyle katılım sağlayamayan bazı milletvekilleri gönderdikleri mesajla genç çifte bir ömür boyu mutluluk dilerken, çiftin ailelerini tebrik etmeyi unutmadılar.

Düğün Töreni, gecenin ilerleyen saatlerinde verilen ikramlarla son buldu.

HABER: Nuri ŞEKER

1-026.jpg2-033.jpg3-020.jpg4-016.jpg5-010.jpg6-006.jpg7-003.jpg8-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber