Nagihan&Onur çiftinin mutlu günü

Nagihan&Onur çiftinin mutlu günü
Çarşamba ve Terme'nin Baş ve Bölükbaş ailelerinin evlatları köklü ailelerinden Nagihan Bölükbaş ve Onur Baş Su Düğün Salonunda gerçekleştirilen görkemli düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

Çarşamba eski Dikbıyık İçme Suları Birlik ve SASKİ Personellerinden,ilçenin tanınmış ailelerinden merhum Ziya Baş'ın torunu, Melehat ve Necdet Baş'ın oğulları Onur Baş ile Sevim ve Ramazan Bölükbaş ailesinin biricik kızları Nagihan Bölükbaş Su Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdiler.

123.20150728113240.jpg

Genç çiftin düğünü için  Çarşamba Bayramlı mahallesinde ki evden Terme Kocaman Mahallesi Mıhlıpelit mevkiine gelin almaya gidildi.   Gelin alma törenin de gerçekleştirilen kına merasimi akabinde Çarşamba Su Düğün Salonunda ki törene geçildi. Düğün töreninde özellikle Çerkez ve Şeyh şamil oyunları geceye damgasını vurdu. Genç çift düğününde doyasıya eğlenirken misafirler ve dostları genç çifti bir an yalnız bırakmadılar. 

125.jpg

Düğün törenine Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ ve Belediye personelleri, Çarşamba SASKİ, Eski Dikbıyık İçme Suları Birlik Başkanı ve muhtar Mustafa Batdal, Siyasi parti ilçe bşakan ve yöneticilerinin yanı sıra STK Başkanları ve çok sayıda davetliler katıldı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenen genç çift düğün sonrası balayı için salondan ayrıldılar.

Nagihan- Onur Baş çiftine Haber Expres Gazetesi Yönetimi olarak mutluluklar dileriz.

HABER-FOTO: Y.Emre TÜRKYILMAZ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber